Αναζητήστε τα δέματά σας από την Γενική Ταχυδρομική. Απλά & Εύκολα!

Η Parcel Monitor σας επιτρέπει να αναζητήσετε όλα τα πακέτα σας μόνο με τον αριθμός αποστολής του πακέτου σας! Η Γενική Ταχυδρομική είναι μία από τις πιο υποσχόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών δεμάτων.
Η εύκολη-λύση-σας για την αναζήτηση πακέτων σε όλο τον κόσμο

Βολική και εύκολη λύση αναζήτησης Γενικής Ταχυδρομικής

Θέλετε να μάθετε για την express παράδοση των δεμάτων σας άμεσα; Δοκιμάστε την Parcel Monitor! Θα σας δώσει ενημερώσεις εντοπισμού για τα δέματα από την Γενική Ταχυδρομική απευθείας στο email σας με ένα κλικ κατόπιν αιτήματος σας. Απλά ενεργοποιήστε την δυνατότητα CRM mailing στην ιστοσελίδα για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα παγκόσμια και τοπικά δέματα. Δοκιμάστε τώρα!

Βάλτε τον αριθμό Γενικής Ταχυδρομικής και λάβετε ενημερώσεις

Η Parcel Monitor σας παρέχει με ότι χρειάζεστε για να αναζητήσετε τα δέματα σας με επιτυχία. Θα σας στείλει ενημερώσεις εντοπισμο΄θ για όλα τα δέματα από την Γενική Ταχυδρομική απευθείας στο email σας και στην γλώσσα που έχετε επιλέξει. Η Parcel Monitor θα εντοπίσει τα δέματα σας από όλο τον κόσμο. Αναζητήστε τώρα!

Μην χάσετε παρακολούθηση πακέτου από την Γενική Ταχυδρομική

Ακόμα ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας στην περιήγηση σε διάφορες ιστοσελίδες; Δοκιμάστε την Parcel Monitor! Θα σας στείλει πληροφορίες σχετικά με τα δέματα της Γενικής Ταχυδρομικής άμεσα στο email σας και στην δική σας γλώσσα. Απλά ξεκινήστε την λειτουργία CRM emails στην ιστοσελίδα για να είστε κοντά στα διεθνή και τοπικά πακέτα σας. Δοκιμάστε τώρα!

Βελτιώστε την εμπειρία αποστολης πακετου Γενική Ταχυδρομική

Έχετε πολλά παγκόσμια δέματα να παρακολουθήσετε; Πηγαίντε στην Parcel Monitor τώρα για παρακολούθηση αποστολών ναυτιλιας της Γενικής Taxydromiki! Θα σας δώσει ενημερώσεις για όλα τα δέματα σας άμεσα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και δεν χρειάζεται να ψάξετε σε πολλές ιστοσελίδες. Απλά ενεργοποιήστε την CRM επιλογή στο site για να το δείτε όλα αυτά τα υπέροχα.
Πληροφορίες από το σύμπαν παρακολούθησης των δεμάτων
Parcel Monitor για Επιχειρήσεις

Έχετε πολλούς αριθμούς αναζήτησης, διαφορειτικούς παρόχους logistics, και ψάχνετε για τακτική ενημέρωση για τις αποστολές; Σας καλύπτουμε εμείς. Αφήστε μας να κάνουμε την δύσκολη δουλειά της αναζήτησης των αποστολών σας ανάμεσα σε διάφορους παρόχους. Θα σας παρέχουμε εύκολη-στη-χρήση σύνοψη των ενημερώσεων των δεμάτων σας, μεταφράσεις & τακτικές ενημερώσεις- απλά και βολικά!

Δοκιμάστε την Parcel Perform
Πάνω από 1073 Μεταφορείς
Αναζήτηση Πακέρου σε όλο τον κόσμο.
Ενημερώσεις αναζήτησης σε πάνω από 30 γλώσσες.

Social Media

Πνευματικά Δικαιώματα 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Διατήρηση Κάθε Δικαιώματος

* Όλα τα ονόματα των εταιριών που εμφανίζονται καθώς και τα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα™ ή καταχωρήμενα ® σήματα των αντίστοιχων μετόχων. Η χρήση τους δεν υπονοεί καμία προσχώρηση ή έγκριση από τους αντίστοιχους κατόχους.