Αναζητήστε τα δέματά σας από την ACS Courier. Απλά & Εύκολα!

Η Parcel Monitor σας επιτρέπει να αναζητήσετε όλα τα δεματα ναυτιλιας σας μόνο με τον αριθμός αποστολής του πακέτου σας! Η ACS Courier είναι μία από τις πιο υποσχόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών δεμάτων.
Τι πιστεύουν οι πελάτες;
Συνολική Βαθμολογία
2.5
βασισμένο σε 643 βαθμολογίες
Παράδοση στην ώρα του
1.9
Εμπειρία παράδοσης
2.2
Parcel Monitor χρήστης από Ηνωμένες Πολιτείες2 χρόνια πριν
Η χειρότερη κουριερ δεν έχω λόγια έχω αφήσει πολλές φορές παραγγελίες γιατί ποτέ μα ποτέ δεν ενημερώνουν είναι γέλια βάζω 0
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα3 χρόνια πριν
Απαράδεχτη υπηρεσία!!! Βρίσκομαι στο σπίτι τρίτη ημέρα κ διαπιστώνω στο σάιτ ότι χθες 8:50 προσπάθησαν να παραδόσουν κ απουσίαζα .... Υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας.... Είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα3 χρόνια πριν
Μόλις ακύρωσα παραγγελία από το media markt λόγω της μη παράδοσής στα πλαίσια του υποσχόμενου χρόνου. Με κέρδισε το πλαίσιο με παράδοση με δικά του μέσα την επόμενη μέρα και με δωρεάν αντικαταβολή με πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα3 χρόνια πριν
Αψογοι σε όλα.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα3 χρόνια πριν
Έπρεπε να περιμένω πέντε με δέκα εργάσιμες ημέρες και καλά ότι δεν μπορούνε να τα στείλουνε πολλά τα πακέτα παιδιά speedex και πάλι speedex άλλη φορά θα ρωτάω Με ποιά εταιρεία έρχεται απαράδεκτο χρειαζόμουν την παραγγελία γιατί θα έφευγα από Ελλάδα τους παίρνω τηλέφωνο και η απάντησή τους ήταν ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό ουστ
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα4 χρόνια πριν
η acs είναι ανεύθυνη
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα4 χρόνια πριν
είστε απαράδεκτοι, θα ντρεπόμουν να εργάζομαι σε τέτοια εταιρία.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα5 χρόνια πριν
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα5 χρόνια πριν
ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ -ΜΟΓΓΟΛΑ!
Η εύκολη-λύση-σας για την αναζήτηση πακέτων σε όλο τον κόσμο

Βολική και εύκολη λύση αναζήτησης αποστολης με ACS Courier

Αποκτήστε πρόσβαση σε επαγγελματικές υπηρεσίες για την παρακολούθηση αποστολών από την Parcel Monitor τώρα για μια έξοχη εμπειρία αναζήτησης! Θα σας δώσουν τις ενημερώσεις για την αποστολή από την ACS tracking απευθείας στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. H Parcel Monitor σας επιτρέπει να επιλέξετε μια συγκεκριμένη γλώσσα έτσι ώστε η παρακολούθηση πακέτου να μην είναι απαιτητική. Αναζητήστε τώρα!

Βάλτε τον αριθμό ACS Courier και λάβετε ενημερώσεις

Δεν θα υπάρξει αγαπημένη απάντηση από την Parcel Monitor για την αναζήτηση της express παράδοσης από την ACS Courier. Θα σας δώσει ενημερώσεις για την αποστολή σας στο email σας και έτσι γλωτώνετε την ανάγκη να ψάχνετε σε πολλές ιστοσελίδες. Η Parcel Monitor θα σας στείλει ενημερώσεις για όλα τα διεθνή και παγκόσμια δέματα σας αντίστοιχα. Δοκιμάστε τώρα!

Μην χάσετε παρακολούθηση πακέτου από την ACS Courier

Θέλετε να γλιτώσετε από την ανάγκη να ψάχνετε σε διαφορετικά μέρη για την το δέμα σας από την ACS Courier; Ελάτε στην Parcel Monitor. Θα σας στέλνει ενημερώσεις απευθείας στο email σας και στην γλώσσα που θέλετε. Η Parcel Monitor μπορεί να βρει από την κοντινή έως την διεθνή εταιρία μεταφορών χωρίς πρόβλημα. Απλά δοκιμάστε την τώρα!

Βελτιώστε την εμπειρία αποστολης πακετου ACS Courier

Η Parcel Monitor είναι η απάντηση σε όλα τα προβλήματα σας σχετικά με την ανίχνευση δεμάτων. Σας δείχνει ότι η αναζήτηση δεν είναι δύσκολη πλέον δίνοντας σας όλες τις πληροφορίες στο email σας. Η Parcel Monitor μπορεί να βρει όλα τα δέματα από την ACS Courier από οπουδήποτε στον κόσμο μόνο με ένα κλικ. Απλά ενεργοποιήστε την λειτουργία CRM email στην ιστοσελίδα.
Πληροφορίες από το σύμπαν παρακολούθησης των δεμάτων
Parcel Monitor για Επιχειρήσεις

Έχετε πολλούς αριθμούς αναζήτησης, διαφορειτικούς παρόχους logistics, και ψάχνετε για τακτική ενημέρωση για τις αποστολές; Σας καλύπτουμε εμείς. Αφήστε μας να κάνουμε την δύσκολη δουλειά της αναζήτησης των αποστολών σας ανάμεσα σε διάφορους παρόχους. Θα σας παρέχουμε εύκολη-στη-χρήση σύνοψη των ενημερώσεων των δεμάτων σας, μεταφράσεις & τακτικές ενημερώσεις- απλά και βολικά!

Δοκιμάστε την Parcel Perform
Πάνω από 1073 Μεταφορείς
Αναζήτηση Πακέρου σε όλο τον κόσμο.
Ενημερώσεις αναζήτησης σε πάνω από 30 γλώσσες.

Social Media

Πνευματικά Δικαιώματα 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Διατήρηση Κάθε Δικαιώματος

* Όλα τα ονόματα των εταιριών που εμφανίζονται καθώς και τα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα™ ή καταχωρήμενα ® σήματα των αντίστοιχων μετόχων. Η χρήση τους δεν υπονοεί καμία προσχώρηση ή έγκριση από τους αντίστοιχους κατόχους.