Αναζητήστε τα δέματά σας από τα ΕΛΤΑ. Απλά & Εύκολα!

Η Parcel Monitor για τα ΕΛΤΑ σας παρέχει μια σύνοψη των λεπτομερειών για την παρακολούθηση αποστολών εγχώρια και παγκόσμια. Ένας αριθμός elta tracking είναι ότι χρειάζεστε για μια γρήγορη και εύκολη παρακολούθηση πακέτου.
Τι πιστεύουν οι πελάτες;
Συνολική Βαθμολογία
3.1
βασισμένο σε 3063 βαθμολογίες
Παράδοση στην ώρα του
2.6
Εμπειρία παράδοσης
2.7
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα2 μήνες πριν
Το πακέτο έχει παραδοθεί και το σύστημα δείχνει άλλα αντί άλλων. Τραγικό.
Parcel Monitor χρήστης από Ηνωμένο Βασίλειο4 μήνες πριν
Απαράδεκτα παραπλανητικά μηνύματα στην εφαρμογή παρακολούθησης του πακέτου, τα οποία βέβαια γνωστοποιήθηκαν στον αποστολέα (Amazon DE).
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα7 μήνες πριν
Αριστη εξυπηρέτηση
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα7 μήνες πριν
Δεν ήλθαν να παραδώσουν. Δήλωσαν ότι δεν βρέθηκε διεύθυνση ( γράφουν στις 13.16). Η παράδοση είναι στο γραφείο μας που είναι δίπλα στο ταχυδρομείο, είναι ανοικτό, με 5 άτομα μέσα. Είστε απαράδεκτοι. Κακώς που συνεργάζονται μαζί σας οι προμηθευτές. Έστειλα άτομο στο ταχυδρομείο και παρέλαβε το πακέτο στις 14.10.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδαένας χρόνος πριν
Χαλια μαυρα
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδαένας χρόνος πριν
καλησπερα εχουν περασει 2,5 μηνες και ακομα δεν εχει φτασει το δεμα. Ισως δεν ενημερωνει σωστα η σειλιδα.
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδαένας χρόνος πριν
Με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κανένα πρόβλημα, αλλά με τα Κινέζικα Ένα μικρό δέμα μέχρι να φτάσει από Κίνα στο ΚΑΤ Ελευθερίου Βενιζέλου, 61 μέρες, τώρα για την εσωτερική διανομή, πιστεύω να μην με διαψευσετε
Parcel Monitor χρήστης από Ελλάδα2 χρόνια πριν
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ! ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΑ- (τα δεματα το καταλαβαινω). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Parcel Monitor χρήστης από Ηνωμένες Πολιτείες3 χρόνια πριν
Πότε θα το εχω
Η εύκολη-λύση-σας για την αναζήτηση πακέτων σε όλο τον κόσμο

Βολική και εύκολη λύση αναζήτησης ΕΛΤΑ Ταχυδρομείο

Βαρεθήκατε να κοιτάτεσε πολλές ιστοσελίδες αναζήτησης ναυτιλιας; Δοκιμάστε την Parcel Monitor. Σας ενημερώνει για την τωρινή κατάσταση της express παράδοσης σας και σας στέλνει ενημερώσεις απευθείας στο email σας. Η Parcel Monitor μπορεί να βρει τα πακέτα από τα ΕΛΤΑ από όλο τον κόσμο. Δοκιμάστε τώρα!

Βάλτε τον αριθμό ΕΛΤΑ και λάβετε ενημερώσεις

Η Parcel Monitor είναι η καλύτερη ιστοσελίδα αναζήτησης για το πακετο από τα ΕΛΤΑ. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε σε άλλες ιστοσελίδες για την αναζήτηση πληροφοριών αφού σας τα στέλνει όλα στο email σας. Η Parcel Monitor θα σας στέλνει ενημερώσεις, όλες μαζί σε μια σελίδα μόνο με ένα κλικ. Προσπαθήστε το τώρα!

Μην χάσετε παρακολούθηση πακέτου από τα ΕΛΤΑ

Θέλετε μια τέλεια λύση για την αναζήτηση δεμάτων από τα ΕΛΤΑ; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την Parcel Monitor. Σας στέλνει ενημερώσεις απευθείας στο email σας και σε όποια γλώσσα έχετε ορίσει. Είναι ιδιαίτερα εύκολο να βρείτε την κατάσταση αποστολής, όλα σε μία σελίδα. Πρέπει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά!

Βελτιώστε την εμπειρία αποστολης πακετου ΕΛΤΑ

Επιλέξτε την Parcel Monitor η οποία αποτελεσματικά βρίσκει τα δέματα σας από τα ΕΛΤΑ. Απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και ενεργοποιήστε την λειτουργία ενημέρωσης μέσω email για να λαμβάνετε την κατάσταση των δεμάτων σας απευθείας στο email saw. Θα αποδείξει ότι είναι μια ικανή εναλλακτική για την εύρεση των δεμάτων σας είτε από κοντά είτε από μακριά για τα δέματα σας από τα ΕΛΤΑ.
Τελευταία νέα από το σύμπαν παρακολούθησης αποθεμάτων
Parcel Monitor για Επιχειρήσεις

Έχετε πολλούς αριθμούς αναζήτησης, διαφορειτικούς παρόχους logistics, και ψάχνετε για τακτική ενημέρωση για τις αποστολές; Σας καλύπτουμε εμείς. Αφήστε μας να κάνουμε την δύσκολη δουλειά της αναζήτησης των αποστολών σας ανάμεσα σε διάφορους παρόχους. Θα σας παρέχουμε εύκολη-στη-χρήση σύνοψη των ενημερώσεων των δεμάτων σας, μεταφράσεις & τακτικές ενημερώσεις- απλά και βολικά!

Δοκιμάστε την Parcel Perform
Πάνω από 736 Μεταφορείς
Αναζήτηση Πακέρου σε όλο τον κόσμο.
Ενημερώσεις αναζήτησης σε πάνω από 30 γλώσσες.

Social Media

Πνευματικά Δικαιώματα 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Διατήρηση Κάθε Δικαιώματος

* Όλα τα ονόματα των εταιριών που εμφανίζονται καθώς και τα λογότυπα είναι εμπορικά σήματα™ ή καταχωρήμενα ® σήματα των αντίστοιχων μετόχων. Η χρήση τους δεν υπονοεί καμία προσχώρηση ή έγκριση από τους αντίστοιχους κατόχους.