Track uw pakketten in België. Simpel en Makkelijk!

Wat consumenten denken?
Totale waardering
2.7op grond van 6114 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.2
Bezorgervaring
2.3
Totale waardering
2.2op grond van 5 beoordelingen
Tijdige bezorging
1.0
Bezorgervaring
1.0
Totale waardering
Nog geen beoordelingen
Tijdige bezorging
Nog geen beoordelingen
Bezorgervaring
Nog geen beoordelingen
Totale waardering
2.2op grond van 704 beoordelingen
Tijdige bezorging
1.9
Bezorgervaring
1.9
Pakket Monitor gebruiker van Nederland5 maanden geleden
zeerrrrrrr slecht. nooit meer met bpost. zal ik ook tegen iederen zeggen NIKS VERSTUREN MET BPOST
Pakket Monitor gebruiker van Nederland5 maanden geleden
Een pakket dat in België wordt verzonden naar Nederland en komt terecht in het internationale sorteercentrum in Frankrijk!!!! en het ligt daar inmiddels al drie dagen. Het zou mij een groot genoegen zijn als het personeel eens in actie komt en zorgt dat het pakket bezorgd gaat worden. Daarnaast zou het ook heel prettig zijn om eens iemand aan de telefoon te krijgen die weet hoe service verleend moet worden.
Pakket Monitor gebruiker van België7 maanden geleden
26 januari besteld , nog altijd niet geleverd
Pakket Monitor gebruiker van België7 maanden geleden
Het goed is op 13-2-2019 aan bpost aangeboden. Tot nu toe (18-2-2019) geen enkele info ontvangen over het proces.
Pakket Monitor gebruiker van België8 maanden geleden
Geachte dames en heren, Hoe komt het, dat jullie, de tracking websites van Bpost niet aanpassen, alhoewel we reeds op de hoogte zijn gebracht, dat mijn zending, verloren is gegaan. ? TRACK AND TRACE: RH096002615TR Bedankt om te antwoorden iii Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van België8 maanden geleden
Dubbelzinnige meldingen !!! Volgens Bpost Brussel (dossier: 1-16803146819/03) is mijn pakket verloren gegaan. Track and trace: RH096002615TR Volgens de afzender is mijn pakket nog onderweg en moet ik geduld hebben. Volgens de verschillende sites van Bpost is mijn pakket reeds aangekomen in het sorteercentrum Brussel op 06-12-2018, en sindsdien is er geen beweging vast te stellen. Wat is nu de waarheid ? Bij voorbaat dank Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van België8 maanden geleden
Zeer goeie levering met B POST,bedankt.
Pakket Monitor gebruiker van België9 maanden geleden
Mijn zending "RH096002615TR"is reeds aangekomen op het verdeelcentrum, op 06-12-2018. Maar verder krijg ik geen nieuws, wat gebeurt er al die tijd, met mijn product ? Met de meeste achting, Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van België10 maanden geleden
heeft niet meer veranderd sinds 23/10
Pakket Monitor gebruiker van Belgiëéén jaar geleden
Goed
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Track uw parcel met alle vervoerders in Belgie

Verspeelt u tijd nog met tracking van pakketten? Probeer Parcel Monitor! Het kan elk soort pakket werelwijd traceren in België postkantoor en bovendien houdt u op de hoogte over de status van uw verzending via e-mails. Parcel Monitor is een uitstekende tracking site vandaag de dag omdat zij beheert verzending ongeacht de vervoerder en taal. Probeer het nu!

Vind automatisch lokale en wereldwijde logistieke vervoerder

Op zoek naar de meest recente updates over de wereldwijd bewegingen van je pakketten van verschillende vervoerders? Gebruik Parcel Monitor om de moeite te sparen van het volgen van elke één van uw pakketten. Het biedt ondersteuning bij traceren voor alle Belgische binnenlandse, internationaal verzending en algehele vervoerders waaronder België Post pakket verzenden, Belpost pakketdienst enzovoort. Het is de beste tracking site op dit moment. Bezoekt u het nu!

Traceer uw pakketten ieder moment met continue updates

Hebt u verschillende koeriers te traceren en zoekt regelmatig de volggegevens voor elke één van hen? U zult geen betere optie hebben dan Parcel Monitor. Het geeft een makkelijk te gebruiken overzicht van uw pakketten door elk van uw koeriersdienst in België zonder enig probleem. Niet nadenken en ga voor de Parcel Monitor nu!

Verbeter uw Belgie spoor ervaring

Op zoek naar een dienst om uw zendingen wereldwijd te volgen op een eenvoudige manier? Parcel Monitor staat altijd klaar om u te helpen! Die helpt u bij het beheren van uw uitwisseling indeling dingen en verste elektronische items of thuis dingen; Parcel Monitor zal zelfs omgaan met de tracking problemen . Het is de gekozen tussenstop voor al uw pakketten in België, gratis van vervoerder en zelf gekozen taal door u. Bezoekt u het nu!
Laatste nieuws vanuit het track & trace universum
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 604 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.