Track uw pakketten in België. Simpel en Makkelijk!

Wat consumenten denken?
Totale waardering
2.6op grond van 8741 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.1
Bezorgervaring
2.2
Totale waardering
2.4op grond van 22 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.2
Bezorgervaring
2.3
Totale waardering
Nog geen beoordelingen
Tijdige bezorging
Nog geen beoordelingen
Bezorgervaring
Nog geen beoordelingen
Totale waardering
2.2op grond van 2206 beoordelingen
Tijdige bezorging
1.8
Bezorgervaring
1.8
Pakket Monitor gebruiker van België3 maanden geleden
OK ALLES GOED
Pakket Monitor gebruiker van België2 jaar geleden
Ik word totaal niet op de hoogte gebracht van dit pakket, sinds 5juli in België maar nog steeds niet ontvangen!
Pakket Monitor gebruiker van België2 jaar geleden
Bpost is een zeer dure vervoerder, waar we tot heden alleen maar slechte ervaringen met hebben
Pakket Monitor gebruiker van Nederland2 jaar geleden
Pakketje ligt al enkele dagen in een depot in nederland. Adres fout. Er wordt weinig gedaan vanuit Bpost. Nu na 2 weken nog geen pakketje ontvangen en steeds blijven bellen met hoge kosten. Diep triest
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Het pakket staat al ruim een week op een plek. Er gebeurt niets en het zal mij niet verbazen als het "van de wagen is gevallen"....
Pakket Monitor gebruiker van België3 jaar geleden
Geachte, de verzending van de aangetekende brief prior, heeft 11 dagen onderweg geweest. Mijn klacht bij Bpost is ook zonder gevolg. De geadresseerde heeft mijn zending te laat gekregen en is niet tevreden van mij. Dus ik ben het slachtoffer van Bpost omdat ik meer betaal en de bestelling meer tijd in beslag neemt als een gewone zending. De belofte is nochtans van Bpost snelle verzending Max 2 dagen. En wat bij het niet nakomen van dezeafspraak waar ik voor betaal. Een schadevergoeding ?? Het vertrouwen van steeds meer mensen inBpost gaat verloren. Ik koop jaarlijks voor meer dan 400€ aan zegels en heb ongeveer 100 aangetekende zendingen per jaar. Dus ik zie mezelf als een betere klant, maar krijg zelfs nog niet de minste reactie. Mvg Fernand Mariën
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Goedendag, de snelheid en mate van detail over de status van het vervoer is voor mij onder de maat. Het pakje is 1 december met code ingeleverd en ik krijg op 5 december een email "dat het bij jullie binnen is". Voor mij is dat onder de maat. Ik wil natuurlijk graag weten wat de status van het pakje is, fysiek, waar in het proces en geplot in de tijd.
Pakket Monitor gebruiker van België4 jaar geleden
Het is de tweede mail op korte tijd dat bpost aan de deur is geweest maar hier nooit is geweest. Het ruikt naar gefoefel bij bpost.
Pakket Monitor gebruiker van België4 jaar geleden
niks dan problemen traag
Pakket Monitor gebruiker van Nederland5 jaar geleden
zeerrrrrrr slecht. nooit meer met bpost. zal ik ook tegen iederen zeggen NIKS VERSTUREN MET BPOST
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Track uw parcel met alle vervoerders in Belgie

Verspeelt u tijd nog met tracking van pakketten? Probeer Parcel Monitor! Het kan elk soort pakket werelwijd traceren in België postkantoor en bovendien houdt u op de hoogte over de status van uw verzending via e-mails. Parcel Monitor is een uitstekende tracking site vandaag de dag omdat zij beheert verzending ongeacht de vervoerder en taal. Probeer het nu!

Vind automatisch lokale en wereldwijde logistieke vervoerder

Op zoek naar de meest recente updates over de wereldwijd bewegingen van je pakketten van verschillende vervoerders? Gebruik Parcel Monitor om de moeite te sparen van het volgen van elke één van uw pakketten. Het biedt ondersteuning bij traceren voor alle Belgische binnenlandse, internationaal verzending en algehele vervoerders waaronder België Post pakket verzenden, Belpost pakketdienst enzovoort. Het is de beste tracking site op dit moment. Bezoekt u het nu!

Traceer uw pakketten ieder moment met continue updates

Hebt u verschillende koeriers te traceren en zoekt regelmatig de volggegevens voor elke één van hen? U zult geen betere optie hebben dan Parcel Monitor. Het geeft een makkelijk te gebruiken overzicht van uw pakketten door elk van uw koeriersdienst in België zonder enig probleem. Niet nadenken en ga voor de Parcel Monitor nu!

Verbeter uw Belgie spoor ervaring

Op zoek naar een dienst om uw zendingen wereldwijd te volgen op een eenvoudige manier? Parcel Monitor staat altijd klaar om u te helpen! Die helpt u bij het beheren van uw uitwisseling indeling dingen en verste elektronische items of thuis dingen; Parcel Monitor zal zelfs omgaan met de tracking problemen . Het is de gekozen tussenstop voor al uw pakketten in België, gratis van vervoerder en zelf gekozen taal door u. Bezoekt u het nu!
Inzichten uit het Parcel Tracking Universe
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 1082 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.