Track uw alle pakketten in Nederland. Simpel en Makkelijk!

Wat consumenten denken?
Totale waardering
2.7op grond van 288 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.4
Bezorgervaring
2.5
Totale waardering
3.1op grond van 10039 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.5
Bezorgervaring
2.6
Totale waardering
Nog geen beoordelingen
Tijdige bezorging
Nog geen beoordelingen
Bezorgervaring
Nog geen beoordelingen
Totale waardering
1.8op grond van 10 beoordelingen
Tijdige bezorging
1.3
Bezorgervaring
1.3
Pakket Monitor gebruiker van Nederlandéén maand geleden
Ik vindt het maar zooitje wie heeft wat geprobeerd er is maar een Strijbos op 5912GA
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 maanden geleden
Waardeloos dit pakket zou tussen 29 mei en 4 juni bij mijn zijn het is nu 25 juni en nog niets . als je met post.nl praat kunnen ze het pakket niet vinden. Volgens de verzender zou het op het postkantoor leggen daar os het dus ook niet. Volgens ander trac site zou het de 22 juni afgeleverd zijn maar je raad het al niets
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 maanden geleden
Schijnbaar 5 juni al opgehaald maar daarna niets meer
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 maanden geleden
Al sinds 1 juni ligt mijn pakketje bij jullie tot op heden niets ontvangen Met vriendelijke groet
Pakket Monitor gebruiker van Nederland4 maanden geleden
Vaak klachten
Pakket Monitor gebruiker van België6 maanden geleden
Nooit afgeleverd bij de geadreserde
Pakket Monitor gebruiker van Nederland6 maanden geleden
Niet eens bezorgd bij me huis of in me brievenbus maar aan bedrijf waar je pakket moet ophalen echt onbeschoft hoor ik wist niet waar het was ze hebben niks achter gelaten mail of brief.
Pakket Monitor gebruiker van Nederland7 maanden geleden
Bagger bedrijf, slechte helpdesk, Brutaal personeel, Geen medewerking Zitten er voor hun geld verder niks anders Geef ze het liefst een min 10 als cijfer
Pakket Monitor gebruiker van Nederland9 maanden geleden
Hoe kan een pakket uit China nou behandeld worden als een Postnl domestic pakket. Beetje erg vreemd
Pakket Monitor gebruiker van Nederland9 maanden geleden
Pakket aan huisadres gericht,heb het pakket uit Portugal nooit mogen zien en ontvangen!!Is bij een parcelshop afgeleverd,maar geen idee welke.Geen briefje oid in de bus gehad,dus totaal niets gehoord en mogen ontvangen.Ik laat niets meer met of door Dhl versturen.Pakket word vandaag retour afzender gestuurd zie ik.De T&T nr is: RH477299627PT.Dus ik stop met het verzenden en ontvangen van Dhl zendingen naar 7 jaar!!
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Pakketten tracking voor alle vervoerders in Nederland

Zoekt u regelmatig updates voor uw meerdere pakketten zendingen in Nederland? Kennisnemen met Parcel Monitor en surf zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de package statusgegevens. Parcel Monitor geeft u tracking updates voor al uw pakketten direct naar uw mailbox en verlost u van tracking ongemak. Parcel Monitor zorgt voor al uw nationaal en internationaal pakket verzending. Sla het nu op!

Vind automatisch lokale en wereldwijde logistieke vervoerder

Parcel Monitor biedt u reëel tijd tracking updates voor al uw koeriersdiensten. Het laat u nationaal en internationaal volgen met betrekking tot het opsporen van uw verzonden pakketten . Het biedt u een tracking support voor alle Nederlandse lokale en wereldwijde vervoerders waaronder DHL Nederland, GLS Nederland, PostNL postkantoor, Transmission, enzvrt. Het is de beste spoor site. Probeer het nu!

Track uw pakjes alle tijden en ontvang regelmatig updates

Hebt u verzonden pakketten te traceren van alle vervoerders? Neem Parcel Monitor en laat al uw zorgen achter. Het kan elke één van uw pakketten van elke pakketdienst in Holland vinden zoveel nationaal als internationaal,en u wordt geïnformeerd over de transit status via e-mails van alle vervoerders als Fedex,DHL.USps. Parcel Monitor vindt uw alle pakketten ongeacht vervoerders en talen. Bezoek nu!

Verbeter uw Nederlandse pakket verzenden tracking ervaring

Bent u op zoek naar regelmatige tracking updates voor uw pakketten? Probeer het met eens Parcel Monitor! Het stuurt je tracking updates van uw verzonden pakketten,koeriersdiensten, rechtstreeks in uw mail. Parcel Monitor kan uw zending volgen van alle zoveel nationaal als en internationaal pakketten en alle vervoerders in Nederland. Parcel Monitor neemt je zorg weg!Probeer het nu!
Laatste nieuws vanuit het track & trace universum
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 625 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.