Track uw PostNL pakketten. Simpel en Makkelijk!

Parcel Monitor voor PostNL kunt u uw pakketten met slechts uw trackingnummer volgen. PostNL bezorgt uw pakjes Nationaal en Internationaal.
Wat consumenten denken?
Totale waardering
3.0
op grond van 15157 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.3
Bezorgervaring
2.5
Pakket Monitor gebruikeréén jaar geleden
Mijn zusje heeft een paar minuten later een pakket bestel bij de zelfde website en heeft het al drie dagen geleden ontvangen, mijn pakket ligt is al drie dagen bij het distributie centrum en er is nog niks mee gedaan. Ik hoop voor jullie dat mij pakket er op de uiterlijke datum is, want dit duurt mij veels te lang.
Pakket Monitor gebruiker2 jaar geleden
Ik betaal voor een verzekering, maar krijg geen vergoeding. Enige inzet van PostNL om het pakket via customs bij de ontvanger te krijgen blijft achterwege
Pakket Monitor gebruiker van Verenigde Staten2 jaar geleden
Internationaal pakket voor nederland teruggestuurd zonder opgaaf van reden. Geen info. Behalve dan "wees gerust, het pakket komt naar u toe, de afzender heeft geen track en trace code eroo gezet, pure leugens, met de track en trace code kan ik zien dat het pakket door custums is gekomen 12 dagen ergens heeft gelegen in bewaring bij postnl en daarna doodleuk is teruggestuurd
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Pakket niet bezorgd. Of ergens anders.
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Mijn pakket hoort al 20 dagen geleden bezorgd te zijn maar ik krijg hem niet dus hij blijt steeds op arrived at sorting center wat is de oplossing en graag zo snel mogelijk een antwoord
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Ik heb 10 euro extra betaalt om binnen 10 dagen mn pakket te krijgen maar ik wacht 12 dagen en heb niks binnen
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Duidelijke informatie werkt perfect.
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
De meeste pakketjes blijven een eeuwigheid in het distributiecentrum
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
zeer slechte post TNT NL
Pakket Monitor gebruiker van Nederland4 jaar geleden
Wat een puinhoop bij postnl. Regelmatig melding van niet thuis. Terwijl we thuis zijn. Geen briefje in de bus. Nu weer een pakketje direct naar een afhaalpunt gestuurd. Volgens de postnl app bestaat het pakket niet. Maar via 17track weet ik dat ik het kan afhalen. Ook brieven komen regelmatig niet aan. In de app staan de brieven die bezorgd moeten worden maar de helft komt helemaal niet aan en de andere komen meestal een paar dagen later. Onvoorstelbaar dat er niet hard wordt ingegrepen bij postnl. O ja en klagen is al moeilijk en als het je lukt wordt je aan het lijntje gehouden.
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Efficiënt en simpel PostNL postkantoor spoor & trace systeem

Parcel Monitor kan ladingen van uw pakketten,nationaal als internatioonaal traceren met slechts één muisklik! Noodzaak van surfen naar verschillende websites wordt afgeschaft voor uw PostNL koeriersdienst pakket verzenden pakjes ontvangt u alle updates rechtstreeks naar uw mail. Parcel Monitor u tracking updates in uw eigen taal zodat uw wereldwijd tracking beheoftes zijn minder ingewikkeld. Surf nu!

Voer uw PostNL trackingnummer en ontvang updates met één klik

Wilt u een zorgeloze tracking ervaring? Overschakelt u naar de Parcel Monitor nu! Zij sturen u tracking updates voor al uw PostNL pakketten verzendingen rechtstreeks naar uw mailbox in één klik. Parcel Monitor biedt daarnaast de mogelijkheid voor door u bepaalde taal en u ontvangt updates in deze taal waardoor uw tracking nog eenvoudiger wordt. Blader nu!

Mis geen enkele Post NL pakketdienst tracking update

Als u op zoek bent naar de beste tracking website voor PostNL pakketten dan Parcel Monitor is de enige oplossing voor u zoveel ,nationaal en internationaal. Het houdt u up-to-date in reëel tijd en daarmee bespaart uw inspanningen en uw kostbare tijd. Parcel Monitor ontvangt u updates voor uw nationale en internationale PostNL percelen op dezelfde manier.

Verbeter uw PostNL tracking ervaring

Maakt u zich geen zorgen van tracking door veel koeriers omdat Parcel Monitor is er om u te helpen. Zij zullen u updates voor al uw PostNL ,nationaal of internationaal, en alle andere pakketten zendingen direct naar uw mailbox zenden en u hoeft dus niet verschillende tracking websites te surfen. Activeer de email update functie van de site om te genieten van de fantastische diensten. Surf nu!
Inzichten uit het Parcel Tracking Universe
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 1082 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.