Seuraa Itella Posti -paketteja. Yksinkertaista & Helppoa!

Parcel Monitorin avulla seuraat kaikkia paketteja seurantanumerollasi! Itella Posti kuljettaa pakettisi alueellisesti sekä kansainvälisesti.
Mitä mieltä asiakkaat ovat?
Yleisarvosana
2.8
perustuen 291 arvosteluihin
Toimitus ajallaan
2.4
Toimituskokemus
2.5
Helppokäyttöinen maailmanlaajuinen pakettien seurantaratkaisu

Käytännöllinen ratkaisu Matkahuollon lähetysten jäljitykseen ja tarkistukseen

Lue lisää Parcel Monitorin tarjoamista upeista palveluista! Parcel Monitor lähettää Itella Posti-pakettien seurantatiedot suoraan sähköpostiisi. Lisätietoa palveluista saat rekisteröitymällä sivuston CRM-postitusominaisuuksiin. Kun käytät Parcel Monitoria, et tule koskaan tarvitsemaan muita seurantasivuja. Tutustu palveluihin nyt!

Syötä Itella Postin seurantanumerosi ja saat päivitykset yhdellä painalluksella

Etkö ole tyytyväinen eri seurantasivujen tarjoamiin palveluihin tai postipakettien jäljitykseen? Parcel Monitor on täydellinen vaihtoehto juuri sinulle! Se tarjoaa ratkaisumahdollisuudet ongelmiisi Itella Postin pakettijäljityksessä ja lähetyksen eri vaiheiden tarkistuksessa. Parcel Monitor mahdollistaa lähetystietojen lähettämisen suoraan sähköpostiin valitsemallasi kielellä. Vieraile sivustolla!

Älä sivuuta Itella Posti seurantapäivityksiä

Ahdistaako täydellisen palvelun löytämisen vaikeus Itella Posti lähetysten seuraamiseen? Vaihda Parcel Monitorille ja pysy ajan tasalla pakettilähetyksistäsi. Parcel Monitor on sivusto, joka antaa sinulle tiedot kotimaisten ja kansainvälisten lähetystesi sijainnista yhdellä sivustolla. Se mahdollistaa myös palvelun kielen valitsemisen ja se tekee lähetysten seuraamisesta helppoa ja stressitöntä.

Tee Itella Posti lähetysten kuriiripalvelusta parempi kokemus

Parcel Monitor on paras vastaus Itella Posti-pakettien seurantaan. Se lähettää viimeisimmät raportit pakettisi tiedoista yhdellä selkeällä sivulla. Rekisteröidy sivuston CRM-postitusominaisuuteen ja rentoutua samalla kun pakettisi viimeisimmät tiedot ilmestyvät postilaatikkoosi automaattisesti. Merkitse sivusto kirjanmerkkilistaasi!
Viimeisimmät uutiset pakettien seurantaverkosta
Parcel Monitor yrityksille

Tasapainotteletko useiden seurantanumeroiden sekä lukuisien palveluntarjoajien kanssa? Haluatko saada säännöllisiä tilapäivityksiä paketeistasi? Me pidämme sinusta huolta. Anna meidän auttaa monimutkaisen pakettienseurannan kanssa eri palveluntarjoajia käyttäessäsi. Tarjoamme sinulle helppokäyttöisen yhteenvedon pakettien seurannasta, käännöksistä ja päivityksistä - yksinkertaista ja helppoa!

Kokeile Parcel Perform
Yli 612 jakelijaa
Pakettien seurantaa ympäri maailman.
Seurantapäivityksiä yli 30 kielellä.

Sosiaalinen media

Tekijäinoikeus 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

* Kaikki näytetyt yrityksen nimet ja logot ovat omistajiensa tavaramerkkejä ™ tai rekisteröityjä ® tavaramerkkejä. Niiden käyttö ei tarkoita, että asianomainen haltija sitoutuu tai hyväksyy sen.