Seuraa Itella Posti -paketteja. Yksinkertaista & Helppoa!

Parcel Monitorin avulla seuraat kaikkia paketteja seurantanumerollasi! Itella Posti kuljettaa pakettisi alueellisesti sekä kansainvälisesti.
Mitä mieltä asiakkaat ovat?
Yleisarvosana
2.6
perustuen 945 arvosteluihin
Toimitus ajallaan
2.2
Toimituskokemus
2.2
Parcel Monitor käyttäjävuosi sitten
On kumma kun tuote tulee Suomeen niin paketin seuranta loppuu kuin seinään!
Parcel Monitor käyttäjävuosi sitten
Piti toimittaa ovelle. Ei toteutunut
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Yhdysvallatkaksi vuotta sitten
Toimitus voisi olla nopeampaa ja
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomikolme vuotta sitten
Ei tule ajoissa
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomikolme vuotta sitten
Saapumisilmoitus tuli 22.3 R-kioskiin (kirjattu kirje),no eipä lähetystä löytynytkään,eikä vielä tätä kirjoittaessakaan,täytyy sanoa että tämä on ihan uskomatonta.
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomikolme vuotta sitten
Käsittämätöntä, että kaikki paketit ulkomaille jäävät ainakin viikon Helsinkiin.
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomineljä vuotta sitten
Pakettia ei tarjottu ovelle niinkuin on väitetty koko päivän kotona mutta ovikelloeo soinut. Suomessalähetyksen tilaa ei liedon jälkeen päivitetty kertaakaan ennen kuin pakettilappu oli tiputettu postilaatikkoon. Surkeaa toimintaa
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomineljä vuotta sitten
Toimituksen 'loppumetreiltä' ei tullut ennakkotietoa! Yllättäen paketti vain tuotiin toimitusosoitteeseen. Yllätys ei ole hyvä asia! TOINEN: Muistaakseni olisin halunnut noutaa paketin postin toimipisteestä. Silloin voi itse päättää omista aikatauluistaan. Paketin luovutustapahtuma oli muutoin täysin ok ja kohtelias..
Helppokäyttöinen maailmanlaajuinen pakettien seurantaratkaisu

Käytännöllinen ratkaisu Matkahuollon lähetysten jäljitykseen ja tarkistukseen

Lue lisää Parcel Monitorin tarjoamista upeista palveluista! Parcel Monitor lähettää Itella Posti-pakettien seurantatiedot suoraan sähköpostiisi. Lisätietoa palveluista saat rekisteröitymällä sivuston CRM-postitusominaisuuksiin. Kun käytät Parcel Monitoria, et tule koskaan tarvitsemaan muita seurantasivuja. Tutustu palveluihin nyt!

Syötä Itella Postin seurantanumerosi ja saat päivitykset yhdellä painalluksella

Etkö ole tyytyväinen eri seurantasivujen tarjoamiin palveluihin tai postipakettien jäljitykseen? Parcel Monitor on täydellinen vaihtoehto juuri sinulle! Se tarjoaa ratkaisumahdollisuudet ongelmiisi Itella Postin pakettijäljityksessä ja lähetyksen eri vaiheiden tarkistuksessa. Parcel Monitor mahdollistaa lähetystietojen lähettämisen suoraan sähköpostiin valitsemallasi kielellä. Vieraile sivustolla!

Älä sivuuta Itella Posti seurantapäivityksiä

Ahdistaako täydellisen palvelun löytämisen vaikeus Itella Posti lähetysten seuraamiseen? Vaihda Parcel Monitorille ja pysy ajan tasalla pakettilähetyksistäsi. Parcel Monitor on sivusto, joka antaa sinulle tiedot kotimaisten ja kansainvälisten lähetystesi sijainnista yhdellä sivustolla. Se mahdollistaa myös palvelun kielen valitsemisen ja se tekee lähetysten seuraamisesta helppoa ja stressitöntä.

Tee Itella Posti lähetysten kuriiripalvelusta parempi kokemus

Parcel Monitor on paras vastaus Itella Posti-pakettien seurantaan. Se lähettää viimeisimmät raportit pakettisi tiedoista yhdellä selkeällä sivulla. Rekisteröidy sivuston CRM-postitusominaisuuteen ja rentoutua samalla kun pakettisi viimeisimmät tiedot ilmestyvät postilaatikkoosi automaattisesti. Merkitse sivusto kirjanmerkkilistaasi!
Oivalluksia pakettien seurannasta
Parcel Monitor yrityksille

Tasapainotteletko useiden seurantanumeroiden sekä lukuisien palveluntarjoajien kanssa? Haluatko saada säännöllisiä tilapäivityksiä paketeistasi? Me pidämme sinusta huolta. Anna meidän auttaa monimutkaisen pakettienseurannan kanssa eri palveluntarjoajia käyttäessäsi. Tarjoamme sinulle helppokäyttöisen yhteenvedon pakettien seurannasta, käännöksistä ja päivityksistä - yksinkertaista ja helppoa!

Kokeile Parcel Perform
Yli 1082 jakelijaa
Pakettien seurantaa ympäri maailman.
Seurantapäivityksiä yli 30 kielellä.

Sosiaalinen media

Tekijäinoikeus 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

* Kaikki näytetyt yrityksen nimet ja logot ovat omistajiensa tavaramerkkejä ™ tai rekisteröityjä ® tavaramerkkejä. Niiden käyttö ei tarkoita, että asianomainen haltija sitoutuu tai hyväksyy sen.