Seuraa Matkahuolto -pakettejasi. Yksinkertaista & Helppoa!

Parcel Monitorin avulla seuraat kaikkia paketteja seurantanumerollasi! Matkahuolto kuljettaa pakettisi alueellisesti sekä kansainvälisesti.
Mitä mieltä asiakkaat ovat?
Yleisarvosana
2.2
perustuen 53 arvosteluihin
Toimitus ajallaan
1.9
Toimituskokemus
1.9
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Yhdysvallatkaksi vuotta sitten
Teidän paketti kuljteus ei toimii lainkaan, eikä tedän puhelinpalvelu!
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomineljä vuotta sitten
Armottoman hidas, paketti 3 päivää jo seisonutturussa!
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomineljä vuotta sitten
Uskomattoman hidasta kuljetuspalvelua!
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomineljä vuotta sitten
Eipä tuota pakettia löydy, matkahuolto hukannut sen ollut jo yli viikon matkalla
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomiviisi vuotta sitten
Täysin ala-arvoista toimintaa nykyään,joskus toimi ei enään.
Helppokäyttöinen maailmanlaajuinen pakettien seurantaratkaisu

Käytännöllinen ratkaisu Matkahuollon lähetysten tarkistukseen ja jäljitykseen

Kokeile ammattimaisia seurantapalveluja Parcel Monitorin avulla! Sivu tarjoaa Matkahuollon kautta lähetetyn paketin kaikki tiedot sinulle yhdellä kertaa. Tiedot lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sivuston avulla voit seurata jokaista Matkahuollon pakettia sekä kotimaassa että maailmanlaajuisesti omalla kielelläsi. Tallenna sivusto kirjanmerkkeihisi ja nauti helposta pakettien seurannasta milloin haluat!

Syötä Matkahuollon seurantanumerosi ja saat päivitykset yhdellä painalluksella

Parcel Monitor on paras tuettu strategia kaikkien Matkahuollon lähetysten seuraamiseksi. Se antaa sinulle etulyöntiaseman pakettiesi lähetystilan seuraamiselle lähettämällä tiedot suoraan postilaatikkoosi. Lisäksi Parcel Monitor antaa sinulle mahdollisuuden valita haluamasi palvelukieli, jotta voit saada kaikki pakettisi päivitykset valitsemallasi kielellä. Käy nyt!

Älä sivuuta Matkahuollon seurantapäivityksiä

Lopeta vanhentunut menetelmä tuhlaten aikaasi eri palveluntarjoajien kuriiripalveluiden selaamiseen seurataksesi pakettisi reittiä ja kokeile Parcel Monitoria. Se antaa sinulle kaikki Matkahuollon pakettien jäljitystiedot suoraan sähköpostiisi valitsemallasi kielellä. Parcel Monitor antaa tiedot sekä kotimaisista että maailmanlaajuisista lähetyksistä missä ja milloin tahansa. Kokeile nyt!

Paranna Matkahuollon seurantakokemuksiasi

Parcel Monitorin toiminta ei muutu tarkistat sitten kotimaisia tai kansainvälisiä lähetyksiäsi. Se lähettää kaikkien Matkahuollon pakettien kuljetustiedot suoraan sähköpostiisi. Parcel Monitorin ansiosta voit myös valita haluamasi palvelukielen, mikä tekee pakettiesi seuraamisesta helppoa. Sinun tarvitsee vain liittyä CRM-postituslistalle.
Oivalluksia pakettien seurannasta
Parcel Monitor yrityksille

Tasapainotteletko useiden seurantanumeroiden sekä lukuisien palveluntarjoajien kanssa? Haluatko saada säännöllisiä tilapäivityksiä paketeistasi? Me pidämme sinusta huolta. Anna meidän auttaa monimutkaisen pakettienseurannan kanssa eri palveluntarjoajia käyttäessäsi. Tarjoamme sinulle helppokäyttöisen yhteenvedon pakettien seurannasta, käännöksistä ja päivityksistä - yksinkertaista ja helppoa!

Kokeile Parcel Perform
Yli 1081 jakelijaa
Pakettien seurantaa ympäri maailman.
Seurantapäivityksiä yli 30 kielellä.

Sosiaalinen media

Tekijäinoikeus 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

* Kaikki näytetyt yrityksen nimet ja logot ovat omistajiensa tavaramerkkejä ™ tai rekisteröityjä ® tavaramerkkejä. Niiden käyttö ei tarkoita, että asianomainen haltija sitoutuu tai hyväksyy sen.