Seuraa kaikkia lähetyksiäsi Suomessa! Yksinkertaista & helppoa!

Mitä mieltä asiakkaat ovat?
Yleisarvosana
2.9perustuen 272 arvosteluihin
Toimitus ajallaan
2.5
Toimituskokemus
2.5
Yleisarvosana
2.5perustuen 2 arvosteluihin
Toimitus ajallaan
1.5
Toimituskokemus
2.5
Parcel Monitor käyttäjä paikasta Suomikolme kuukautta sitten
Täysin ala-arvoista toimintaa nykyään,joskus toimi ei enään.
Helppokäyttöinen maailmanlaajuinen pakettien seurantaratkaisu

Pakettien seuranta kaikille Suomen palveluntarjoajille

Etsitkö sivustoa, joka ratkaisee kaikki pakettiesi seurantaan liittyvät ongelmat yhdellä sivustolla? Kokeile Parcel Monitoria ja shoppaile netissä ilman, että sinun tarvitsee stressata pakettisi tilasta! Parcel Monitor lähettää pakettien seurantatiedot suoraan sähköpostiisi. Se seuraa minkä tahansa paketin kulkua Suomessa; riippumatta lähettäjäyrityksestä ja kielestä. Kokeile jo tänään!

Tunnista kotimaiset ja kansainväliset palvelutarjoajat automattisesti

Parcel Monitorin avulla voit seurata kuljetusyhtiöiden tietoja milloin ja mistä tahansa maailmaa ilman lukuisten seurantasivustojen opettelemista. Se tuottaa seurantapäivitykset yhdelle sivulle riippumatta sinun ja kuriirisi sijainnista. Parcel Monitorin ansiosta voit myös valita haluamasi palvelukielen, jotta voit saada kaikki päivitykset valitsemallasi kielellä. Kokeile nyt!

Seuraa lähetyksiäsi ja nauti säännöllisistä päivityksistä

Haluatko seurata pakettilähetyksiäsi välittömästi Suomessa? Seuraa lähetyksiäsi Parcel Monitorin avulla! Pakettien seuranta on tehty yksinkertaiseksi riippumatta siitä lähetetäänkö ne Matkahuollon, Itella Postin, FedEx:in tai DHL:än kautta sekä riippumatta lähetyksen kielestä. Parcel Monitor lähettää kuljetustiedot suoraan sähköpostiisi tehokkaamman seuraamisen takaamiseksi. Kokeile nyt!

Paranna verkkokaupankäynnin kokemusta

Sinun ei enää tarvitse stressata lukuisten kuriiripalveluiden seuraamisesta! Parcel Monitor käsittelee eri palveluntarjoajien monimutkaiset pakettiseurannat puolestasi. Sen avulla voit päivittää pakettiesi nykyisen tilan sähköpostitse. Näin voit shoppailla mieleisessäsi verkkokaupassa mielesi mukaan. Kokeile heti!
Viimeisimmät uutiset pakettien seurantaverkosta
Parcel Monitor yrityksille

Tasapainotteletko useiden seurantanumeroiden sekä lukuisien palveluntarjoajien kanssa? Haluatko saada säännöllisiä tilapäivityksiä paketeistasi? Me pidämme sinusta huolta. Anna meidän auttaa monimutkaisen pakettienseurannan kanssa eri palveluntarjoajia käyttäessäsi. Tarjoamme sinulle helppokäyttöisen yhteenvedon pakettien seurannasta, käännöksistä ja päivityksistä - yksinkertaista ja helppoa!

Kokeile Parcel Perform
Yli 573 jakelijaa
Pakettien seurantaa ympäri maailman.
Seurantapäivityksiä yli 30 kielellä.

Sosiaalinen media

Tekijäinoikeus 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

* Kaikki näytetyt yrityksen nimet ja logot ovat omistajiensa tavaramerkkejä ™ tai rekisteröityjä ® tavaramerkkejä. Niiden käyttö ei tarkoita, että asianomainen haltija sitoutuu tai hyväksyy sen.