Spåra samtliga paket i Sverige. Snabbt & Enkelt!

Vad tycker kunderna?
Generell Rating
2.8baserad på 2519 rating
Levererars i tid
2.2
Leveransupplevelse
2.3
Generell Rating
3.3baserad på 1262 rating
Levererars i tid
2.7
Leveransupplevelse
2.8
Generell Rating
2.9baserad på 246 rating
Levererars i tid
2.7
Leveransupplevelse
2.8
Parcel Monitor användare från Sverigeför 2 månader sedan
Post nord är världens sämsta post utdelning
Parcel Monitor användare från Sverigeför 2 månader sedan
har skickat ett varubrev till Norge 6/7 och ännu inte kommit fram och Postnord tar ingen ansvar de rekomenderar rekade brev men vad är det för mening med varubrev om de inte kommer fram och inte går att spåra? kan jag ju lika bra skicka som brev? UI016259800SE skitdåligt skickar tusentals brev och det har verkligen sjunkit lågt nu med leverans och annat. Någon ansvarig kan ju ringa mig och förklara varför jag skall betala porto och innehåll till alla kunder som inte får sina brev eller blir förstörda eller skickas tilbaka till mig. Förbereder en stor insändare inte för jag tror det hjälper men kanske andra har tips om andra fraktbolag som fungerar./Joachim Persson
Parcel Monitor användare från Österrikeför 2 månader sedan
Fucking postnord!!!
Parcel Monitor användare från USAför 3 månader sedan
Ingen uppdatering på 3 veckor, uselt
Parcel Monitor användareför 3 månader sedan
Den värsta post som finns bor i Ljungby & paketet ska hämtas i Växjö !!!! & När jag ringer finns 129 samtal före mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Parcel Monitor användare från Sverigeför 4 månader sedan
Jätte dåligt
Parcel Monitor användare från Sverigeför ett år sedan
tar mycket lång tid efter packet har kommet inn i sverige från utland, samt at detär för dyrt, från här till polen för 4 kg 387,-, från polen och hit 150,-?, samma avstånd, samma firma? samt inn packet från china 75,- ++++++??? köper wish härefter!!! så slipper man straffeavgiften som är har! mvh. erik berg
Parcel Monitor användare från Sverigeför ett år sedan
Hej! Jag väntar min packet fortfarande jätte sent😢😢😢😢
Parcel Monitor användare från Sverigeför ett år sedan
Har ju inte anlänt på stället jag skicka det till och ni vet ju inte var det e tycker det e mest skit med er postsändning ni hittar aldrig va ni skickar ock kommer oftast inte fram heller dålig hjälp och ur usel postgång hälsningar Morgan Magnusson Hörja Skåne
Parcel Monitor användare från Sverigeför 2 år sedan
Dålig service och kontakt. Mitt paket har skickats men posten i landet jag skickade till skickade åter till Sverige utan att höra av sig eller scanna paket så det åker fram och tillbaka från Sverige till landet jag skickat till. Och ingen hör av sig fast numret till mig står på paketet
Din lättanvända spårningslösning för paket över hela världen

Spåra dina försändelser för alla postoperatörer i Sverige

Vill du spåra alla dina försändelser med bara ett klick? Parcel Monitor är den snabba och effektiva lösningen för att spåra både nationella och internationella försändelser. Ange ditt spårningsummer, tryck på Sök Nu och du kommer få all nödvändig information om din försändelse. Och glöm inte att du kan få all fraktinformation på valfritt språk! Testa nu!

Hitta lokala och internationella postoperatörer automatiskt

Vill du ha kontinuerlig uppdatering om dina försändelser? Då borde du ge Parcel Monitor ett försök. Parcel Monitor håller koll på dina försändelser från att de skickas tills att de når dig och håller dig uppdaterad genom mejl. Oberoende av var du befinner dig eller vilket språk du väljer, få uppdateringar om dina paket och brev från Direct Link, DHL, DB Schenker samt många fler logistikföretag!

Spåra dina försändelser när som helst - var som helst

Har du tröttnat på att behöva sköta paketspårning genom flera olika sidor och tjänster? Då borde du ge Parcel Monitor ett försök. Du får leveransuppdateringar om alla dina paket. Det spelar ingen roll om det gäller internationell- eller globala expressleveranser - ange ditt kolli-id eller spårningsnummer och få all nödvändig information och få uppdateringar via mejl. Ge det ett försök nu!

Förbättra din e-handelsupplevelse

Nu kan du handla över nätet utan att känna oro för paketspårning - Parcel Monitor sköter det åt dig. Genom att skicka uppdateringar direkt till din mejl sparar det dig både tid och stress. Allt blir mycket enklare! Testa nu!
Senaste nyheterna från paketet spårning universum
Parcel Monitor för Företag

Letar du efter uppdateringar för flera spårningsnummer hos flera olika postoperatörer? Vi har lösningen. Låt oss ta bort det komplicerade att söka hos flera olika postoperatörer. Vi erbjuder en lättöverskådlig spårningstjänst, du väljer språket som uppdateringarna skall visas på - enkelt & bekvämt!

Pröva Parcel Perform
Fler än 625 Åkare
Spårning av försändelser över hela världen.
Spårningsuppdateringar på fler än 30 språk.

Sociala Media

Copyright 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Alla rättigheter förbehållna

* Samtliga företags namn och logotypter är varumärken™ eller registrerat® varumärke av sina respektive ägare. Använding av dessa innebär inte samarbete med eller godkännande av respektive ägare.