Spåra samtliga paket i Sverige. Snabbt & Enkelt!

Vad tycker kunderna?
Generell Rating
2.7baserad på 3979 rating
Levererars i tid
2.1
Leveransupplevelse
2.2
Generell Rating
3.2baserad på 1377 rating
Levererars i tid
2.6
Leveransupplevelse
2.7
Generell Rating
2.8baserad på 287 rating
Levererars i tid
2.5
Leveransupplevelse
2.6
Parcel Monitor användareför ett år sedan
De vill ha moms på sådant avsändaren betalat in momsen på
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Glömmer scanna paketen så man inte kan spåra det, vad är det för mening med att betala frakt för att kunna spåra! Hoppas innerligt att paketet kommer fram!
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Paketet skickades från Åland den 7/2, det anlände till Sverige den 9/2 enligt er spårning. Idag är det den 14/2, var är mitt paket!!!???
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Ej levererat
Parcel Monitor användare från Sverigeför 2 år sedan
Som villkor och löfte ska försändelser postade 6:e dec hinna fram innan julafton. Ett år skyllde de på att jag var en dag för sen, så de sket i det till den 20 januari.Det var ett julkort i vanligt kuvert. I år nådde ett paket postat till USA den 7:e fram den 21:a från Täby. Mitt paket postat den 6:e bara försvann till den 31 dec och dyker upp i Chicago som är 150 mil åt väster in i USA när det skulle 50 mil upp från NY. Där har det blivit stoppat i tullen av Post Nord som ska tullklarera. Paketet är skickat som Postpaket utrikes och ska inte tullklareras som ett företags International Parcel. Men det är väl inkallad just in time personal som inte kan skillja på alla olika paket som ibland är varubrev NUMERA och jättestora brev? Det stod plötsligt på en internationell spårare att det är parcel dvs avtalskund med företag.Då kan jag förstå att det blir importproblem på mina julklappar till barnbarnen eller något rackartyg som gör att fasters paket gick fram i tid men mormors hamnat rent åt helvete.
Parcel Monitor användare från USAför 3 år sedan
Inte bra leverans från PostNord. Otydligt.
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
sämsta i Sverige
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
DHL mycket pålitliga hela vägen tills POSTNORD tar över leveransen Sedan tvärstopp
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
Snigel transport sista 24o km
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
Herregud ..vad är det som händer.
Din lättanvända spårningslösning för paket över hela världen

Spåra dina försändelser för alla postoperatörer i Sverige

Vill du spåra alla dina försändelser med bara ett klick? Parcel Monitor är den snabba och effektiva lösningen för att spåra både nationella och internationella försändelser. Ange ditt spårningsummer, tryck på Sök Nu och du kommer få all nödvändig information om din försändelse. Och glöm inte att du kan få all fraktinformation på valfritt språk! Testa nu!

Hitta lokala och internationella postoperatörer automatiskt

Vill du ha kontinuerlig uppdatering om dina försändelser? Då borde du ge Parcel Monitor ett försök. Parcel Monitor håller koll på dina försändelser från att de skickas tills att de når dig och håller dig uppdaterad genom mejl. Oberoende av var du befinner dig eller vilket språk du väljer, få uppdateringar om dina paket och brev från Direct Link, DHL, DB Schenker samt många fler logistikföretag!

Spåra dina försändelser när som helst - var som helst

Har du tröttnat på att behöva sköta paketspårning genom flera olika sidor och tjänster? Då borde du ge Parcel Monitor ett försök. Du får leveransuppdateringar om alla dina paket. Det spelar ingen roll om det gäller internationell- eller globala expressleveranser - ange ditt kolli-id eller spårningsnummer och få all nödvändig information och få uppdateringar via mejl. Ge det ett försök nu!

Förbättra din e-handelsupplevelse

Nu kan du handla över nätet utan att känna oro för paketspårning - Parcel Monitor sköter det åt dig. Genom att skicka uppdateringar direkt till din mejl sparar det dig både tid och stress. Allt blir mycket enklare! Testa nu!
Insikter från paketspårningsuniverset
Parcel Monitor för Företag

Letar du efter uppdateringar för flera spårningsnummer hos flera olika postoperatörer? Vi har lösningen. Låt oss ta bort det komplicerade att söka hos flera olika postoperatörer. Vi erbjuder en lättöverskådlig spårningstjänst, du väljer språket som uppdateringarna skall visas på - enkelt & bekvämt!

Pröva Parcel Perform
Fler än 1087 Åkare
Spårning av försändelser över hela världen.
Spårningsuppdateringar på fler än 30 språk.

Sociala Media

Copyright 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alla rättigheter förbehållna

* Samtliga företags namn och logotypter är varumärken™ eller registrerat® varumärke av sina respektive ägare. Använding av dessa innebär inte samarbete med eller godkännande av respektive ägare.