Spåra dina paket från svenska PostNord. Snabbt & Enkelt!

Parcel Monitor ger dig en detaljerad överblick av samtliga av dina nationella och internationella försändelser. Ett spårningsnummer är allt du behöver för att snabbt och enkelt få uppdateringar.
Vad tycker kunderna?
Generell Rating
2.7
baserad på 3979 rating
Levererars i tid
2.1
Leveransupplevelse
2.2
Parcel Monitor användareför ett år sedan
De vill ha moms på sådant avsändaren betalat in momsen på
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Glömmer scanna paketen så man inte kan spåra det, vad är det för mening med att betala frakt för att kunna spåra! Hoppas innerligt att paketet kommer fram!
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Paketet skickades från Åland den 7/2, det anlände till Sverige den 9/2 enligt er spårning. Idag är det den 14/2, var är mitt paket!!!???
Parcel Monitor användareför ett år sedan
Ej levererat
Parcel Monitor användare från Sverigeför 2 år sedan
Som villkor och löfte ska försändelser postade 6:e dec hinna fram innan julafton. Ett år skyllde de på att jag var en dag för sen, så de sket i det till den 20 januari.Det var ett julkort i vanligt kuvert. I år nådde ett paket postat till USA den 7:e fram den 21:a från Täby. Mitt paket postat den 6:e bara försvann till den 31 dec och dyker upp i Chicago som är 150 mil åt väster in i USA när det skulle 50 mil upp från NY. Där har det blivit stoppat i tullen av Post Nord som ska tullklarera. Paketet är skickat som Postpaket utrikes och ska inte tullklareras som ett företags International Parcel. Men det är väl inkallad just in time personal som inte kan skillja på alla olika paket som ibland är varubrev NUMERA och jättestora brev? Det stod plötsligt på en internationell spårare att det är parcel dvs avtalskund med företag.Då kan jag förstå att det blir importproblem på mina julklappar till barnbarnen eller något rackartyg som gör att fasters paket gick fram i tid men mormors hamnat rent åt helvete.
Parcel Monitor användare från USAför 3 år sedan
Inte bra leverans från PostNord. Otydligt.
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
sämsta i Sverige
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
DHL mycket pålitliga hela vägen tills POSTNORD tar över leveransen Sedan tvärstopp
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
Herregud ..vad är det som händer.
Parcel Monitor användare från Sverigeför 3 år sedan
Hej, efter en vecka så lyckades jag spåra upp att postnord hade avlämnat paketet på Ica butiken, inte ens lämnat ett meddelande till mig att paketet var avlämnat där, skitdåligt, jag hade ju lämnat ut mitt mobilnummer för just såna här händelser, är det så himla svårt att meddela en sån enkel sak? Era chaufförer kunde ju ha gjort bättre ifrån sig,,det var dåligt gjort.
Din lättanvända spårningslösning för paket över hela världen

Problemfri tjänst för att spåra dina paket från PostNord

Har du tröttnat på att behöva sköta paketspårning genom flera olika sidor och tjänster? Då borde du ge Parcel Monitor ett försök. Du får leveransuppdateringar om alla din post på en och samma sida. Oberoende av var du befinner dig eller vilket språk du väljer, få uppdateringar om dina paket och brev från Direct Link, DHL, DB Schenker med mera!

Ange kolli-id från Direct Link och få uppdateringar

Om du med endast ett klick kan få alla nödvändig information från Parcel Monitor - varför ens då testa andra tjänster? Parcel Monitor är lösningen för information om alla din post från PostNord, gäller även globala försändelser. Du väljer vilket språk du vill ha fraktinformationen på. Testa tjänsten nu!

Missa ingen information från svenska PostNord

Behöver du specialanpassad information om de senaste uppdateringar gällande dina försändelser? Parcel Monitor erbjuder dig detta! Parcel Monitor är den problemfria tjänsten för att spåra alla dina försändelser från PostNord. Det gäller express-, inrikes- och globala leveranser. Registrera dig hos Parcel Monitor och få all information med bara ett klick!

Spåra dina paket från Direct Link på ett smidigt sätt

Parcel Monitor är den ultimata tjänsten för att få leveransinformation med bara ett klick. Eftersom du får all information från PostNord till din mejl behöver du inte använda fler tjänster. Du behöver endast aktivera CRM-mejlfunktionen på Parcel Monitors hemsida för att få alla uppdateringar via mejl.
Insikter från paketspårningsuniverset
Parcel Monitor för Företag

Letar du efter uppdateringar för flera spårningsnummer hos flera olika postoperatörer? Vi har lösningen. Låt oss ta bort det komplicerade att söka hos flera olika postoperatörer. Vi erbjuder en lättöverskådlig spårningstjänst, du väljer språket som uppdateringarna skall visas på - enkelt & bekvämt!

Pröva Parcel Perform
Fler än 1082 Åkare
Spårning av försändelser över hela världen.
Spårningsuppdateringar på fler än 30 språk.

Sociala Media

Copyright 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alla rättigheter förbehållna

* Samtliga företags namn och logotypter är varumärken™ eller registrerat® varumärke av sina respektive ägare. Använding av dessa innebär inte samarbete med eller godkännande av respektive ägare.