Pratite sve Vaše pošiljke Pošte Kosova. Jednostavno i brzo!

Pratite odmah Vaše pošiljke Pošte Kosova. Pošta Kosova je deo PTK korporacije koja pruža poštanske usluge na Kosovu.
Šta klijenti misle?
Prosečna ocena
2.5
bazirano na 13 ocena
Isporuka na vreme
1.5
Iskustvo sa isporukom
1.0
Vaše jednostavno rešenje za praćenje pošiljki širom sveta

Jednostavan i pogodan način za praćenje pošiljki. Potreban je samo broj pošiljke

Sa Parcel Monitoro-om praćenje pošiljki je sada mnogo jednostavnije nego ikada. Dovoljno je da unesete ID pošiljke i odmah ćete dobiti najnovije informacije o svom paketu. U trenutku proverite status svih Vaših lokalnih i međunarodnih pošiljki i dobićete automatska ažuriranja za sve vaše porudžbine.

Preuzmite ažuriranja o svom paketu sa brojem za praćenje

Unesite Vaš broj za praćenje Pošte Kosova i Vaša pošiljka će biti locirana u roku od svega nekoliko sekundi. Sa Parcel Monitor-om ne morate da posećujete nijedno drugo mesto za Track & Trace svoje pošiljke. Dobijate sve informacije o isporuci kako za domaće tako i za međunarodne porudžbine na Parcel Monitor-u.

Uz Parcel Monitor nikada nećete propustiti nijedno ažuriranje Pošte Kosova

Parcel Monitor nudi najbolja iskustva sa praćenjem paketa. Pratimo sve poštanske porudžbine, brze kurirske službe ili avionske poštanske službe za Vas i dostavljamo najnovije informacije o Vašoj isporuci. Trudimo se da olakšamo i pojednostavimo praćenje paketa.

Uživajte u bržem i boljem iskustvu praćenja pošiljki

Parcel Monitor Vam šalje sva ažuriranja na Vaš registrovani email. Aktivirajte CRM email opciju na našem sajtu i mi ćemo Vam poslati sva ažuriranja vezana za Vašu pošiljku na email tako da ne morate da proveravate status Vaše porudžbine iznova.
Увиди са универзума за праћење пакета
Parcel Monitor za poslovne svrhe

Imate više brojeva za praćenje, različite logističke provajdere, u potrazi ste za dobro ažuriranim praćenjem događaja? Mi to pokrivamo. Dozvolite nam da smanjimo složenost praćenja vaših pošiljki preko razlićitih kurirskih službi. Nudimo Vam jednostavan pregled statusa Vaših pošiljki, prevod i redovna ažuriranja - jednostavno i pogodno!

Probaj Parcel Perform
Preko 1081 kurirskih službi
Praćenje pošiljke širom sveta.
Ažuriranja praćenja na više od 30 jezika

Društveni mediji

Autorsko pravo 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Sva prava zadržana

* Sva prikazana imena preduzeća i logotipi su zaštitni znaci™ ili registrovani® zaštitni znaci njihovih nosioca. Njihova upotreba ne podrazumeva bilo kakvu pripadnost niti odobrenje od strane odgovarajućih nosioca.