Pratite sve Vaše pošiljke u Srbiji. Jednostavno i brzo!

Šta klijenti misle?
Prosečna ocena
3.1bazirano na 1332 ocena
Isporuka na vreme
2.6
Iskustvo sa isporukom
2.7
Prosečna ocena
2.5bazirano na 13 ocena
Isporuka na vreme
1.5
Iskustvo sa isporukom
1.0
Vaše jednostavno rešenje za praćenje pošiljki širom sveta

Jednostavno i lako rešenje za praćenje pošiljki u Srbiji

Nervira Vas korišćenje više kurirskih servisa ili registrovanih avio-pošti za praćenje? Parcel Monitor Vam nudi jednostavno i lako rešenje za praćenje paketa. Posetite nas sada i unesite svoj broj za praćenje na našoj početnoj strani Vaša pošta će biti pronađena u svega nekoliko sekundi.

Track & Trace sve srpske pošiljke na samo jednoj stranici

Uz Parcel Monitor više ne morate da pertražujete više sajtova ili stranica kako biste saznali status svoje pošiljke. Unesite ID pošiljke na našoj početnoj strani i dobićete sve informacije vezane za svoj kurirski paket na samo jednoj stranici. Nudimo Vam jedinstveno rešenje za praćenje pošte koje pokriva sve Vaše potrebe.

Ne propustite nijedno obaveštenje o srpskim pošiljkama

Sada možete primati najnovija obaveštenja o Vašoj srpskoj pošiljci na svom registrovanom email-u. Potrebno je samo da unesete ID pošiljke na na našem sajtu i mi ćemo Vam redovno slati najnovija obaveštenja na jeziku koji Vi izaberete. To je ono što razlikuje Parcel Monitor od ostalih servisa za praćenje.

Pratite bilo koju vrstu pošiljke pomoću Parcel Monitor-a

Sa Parcel Monitor-om svaka pošiljka može biti pronađena. Bez obzira da li koristite usluge pošte, brze pošte ili usluge avionske pošte, mi ih pratimo za Vas i šaljemo Vam najnovija obaveštenja. Proverite statuse svih vaših domaćih i međunarodnih paketa u roku od nekoliko sekundi uz Parcel Monitor. Možete se posvetiti svom poslu, ostavljajući nama brigu o praćenju.
Увиди са универзума за праћење пакета
Parcel Monitor za poslovne svrhe

Imate više brojeva za praćenje, različite logističke provajdere, u potrazi ste za dobro ažuriranim praćenjem događaja? Mi to pokrivamo. Dozvolite nam da smanjimo složenost praćenja vaših pošiljki preko razlićitih kurirskih službi. Nudimo Vam jednostavan pregled statusa Vaših pošiljki, prevod i redovna ažuriranja - jednostavno i pogodno!

Probaj Parcel Perform
Preko 1073 kurirskih službi
Praćenje pošiljke širom sveta.
Ažuriranja praćenja na više od 30 jezika

Društveni mediji

Autorsko pravo 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Sva prava zadržana

* Sva prikazana imena preduzeća i logotipi su zaštitni znaci™ ili registrovani® zaštitni znaci njihovih nosioca. Njihova upotreba ne podrazumeva bilo kakvu pripadnost niti odobrenje od strane odgovarajućih nosioca.