Kövesse nyomon csomagjait Magyarországon könnyen és egyszerűen!

Mit gondolnak az ügyfelek?
Összesített értékelés
2.6
1184 értékelés alapján
Időben megérkezett
2.1
Szállítási tapasztalatok
2.2
Parcel Monitor felhasználó innen: Egyesült Királyságegy napja
Lassan 3 honapja varok a csomagomra. Nyomkovetos, elsobbsegi es alairos. Informaciot nem kaphatok arrol h jelenleg hol van, mert titkos. Ennyit a nyomkovetesrol.
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország25 napja
35.napja utazik a csomagom!!!! Drága pénzen feladott küldemény nem érkezett meg időre. Talán majd a következő karácsonyra?? Értékelésem:0 minősíthetetlen!!!
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
A csomagom 50 napja nem érkezett meg a címzetthez. Semmilyen információm nincs róla csak annyi hogy nivember 10.-én nemzetközi szállításra lett adva. A posta központ szintén nem tud informaciót adni.
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
Posta nyomonkövetés pocsék 3 hónapos csomagok késése
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
Felháborító, hogy a nagyon drágán, EU országba, december 2-án feladott csomagról csak annyit lehet tudni, hogy dec.20-án a válogatóközpontba érkezett!!! Ha gyalog, a hónom alatt fogva elindulnék, már régen odaértem volna. Három hét telt el, s még az országhatárt sem lépte át, nemhogy a címzett megkapta volna.A csomag nemzetközi útja nem látható!!!
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
SZAR A POSTA CSOMAG SZEMPONTJÁBOL
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
A szeptember közepi megrendelésem november 5-én vette át a Magyar Posta Nemzetközi Kicserélője. Azóta se híre, se hamva. December 19-e van. A csomagomat 7500 km-es útján keresztül, a világon mindenhol tudtam követni, itthon nem. A csomagomra azt mondták, vagy visszaküldék a feladónak, vagy nem. Az ügyfélszolgálat szerint a feladási díjban nincs benne a Magyarország határain belüli nyomkövetés. Kioktatást kaptam, milyen számokat tud követni a Magyar Posta és melyeket nem. Azt gondolom, talán nem a legolcsóbb szoftvert kellett volna megvenni. És azt is gondolom, azért, mert ők tudják, hogy nem követhető nyomon egy csomag országon belül, ettől még nem kellene ellopniuk!
Parcel Monitor felhasználó innen: Egyesült Államok8 hónapja
Végleges szàlitàs nem nagyon követhetö
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország9 hónapja
Nincs meg a csomagom. Miskolcra kiszallitottak. De kinek? Én hajdusamsoni vagyok..
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy éve
Én még egy ilyen rossz szolgáltatóval nem találkoztam mint a magyar posta. Ha valami probléma van a csomagommal akkor legalább,annyit elvárna az ember hogy értesítsék. Vagy a csomagot vissza küldenék. De nem December 10-e óta semmi nem történik.
A könnyen használható nemzetközi csomagkövető oldal

Nyomkövetés minden magyar szolgáltató csomagjához

Szeretné minden csomagját egy kattintás alatt nyomon követni? Látogasson el a Parcel Monitorra! A Parcel Monitorral minden magyarországi csomag könnyedén nyomon követhető. A Parcel Monitor mindig e-mailben tájékoztatja a szállítmány aktuális állapotáról. Bármilyen csomagot felismer csomagszállító cégtől függetlenül, és könnyű áttekintést nyújt különböző csomagjai számára. Tegyen egy próbát most!

Belföldi és nemzetközi szolgáltatók automatikus felismerése

Rendszeres helyzetjelentéseket szeretne csomagjáról? Próbálja ki csomagkövető weboldalunkat, a Parcel Monitort! A csomagkövetés már a feladás pillanatában elkezdődik, majd a szolgáltatás e-mailben tájékoztatja önt annak aktuális helyzetéről. Az összes magyar és nemzetközi szolgáltató, illetve posta támogatott, többek között a Magyar Posta és a GLS is. Próbálja ki most!

Kövesse nyomon csomagjait, és kérjen értesítéseket róluk

Elege van már abból, hogy különböző oldalakat kell végigböngésznie, mire megtalálja, merre van a csomagja? A Parcel Monitorral az összes magyarországi csomag nyomon követhető! Ez a tökéletes megoldás arra, hogy csomagjait egy helyen követhesse nyomon, illetve értesítéseket kérjen azoknak aktuális helyzetéről e-mailben. Látogasson el az oldalra most!

Emelje magasabb szintre az internetes vásárlás élményét

Vásároljon az interneten anélkül, hogy a csomagok nyomon követése miatt kellene aggódni. A Parcel Monitor minden csomagját nyomon követi, tehát önnek nem kell erre pazarolnia az értékes idejét. Bármi is történjen a szállítmánnyal, a szolgáltatás azonnal értesíti önt e-mailben, így a nyomkövetés sokkal egyszerűbb lesz. Próbálja ki most!
Legfrissebb hírek a csomagkövető világegyetemről
Parcel Monitor vállalkozásoknak

Több azonosító számmal rendelkezik különböző futárszolgálatoktól, de szeretne aktuális információkat kapni a csomagjairól? Ne aggódjon, mi megoldjuk! A különböző csomagok nyomon követése így többé már nem lesz bonyolult feladat. Rendszerünk segítségével ön jól áttekinthető információkat kaphat csomagjai aktuális helyzetéről könnyen és kényelmesen, ráadásul az ön által választott nyelven.

Próbálja ki a Parcel Performot
Több mint 636 szolgáltató
Csomagok nyomon követése az egész világon.
Aktuális információk csomagjáról több mint 30 nyelven.

Közösségi média

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Minden jog fenntartva.

* Az oldalon látható cégnevek a tulajdonos védjegyének™ vagy lajstromozott® védjegyének minősülnek. Az oldalon való használatuk nem feltétlenül jelent kapcsolatot a felek között vagy hozzájárulást a tulajdonos részéről.