Kövesse nyomon Magyar Posta csomagjait könnyen és egyszerűen!

A Parcel Monitorral ön könnyedén áttekintheti belföldi és nemzetközi Magyar Posta csomagjai aktuális helyzetét. A naprakész információkhoz csak egy azonosító számra lesz szüksége.
Mit gondolnak az ügyfelek?
Összesített értékelés
2.6
1172 értékelés alapján
Időben megérkezett
2.1
Szállítási tapasztalatok
2.2
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország19 napja
35.napja utazik a csomagom!!!! Drága pénzen feladott küldemény nem érkezett meg időre. Talán majd a következő karácsonyra?? Értékelésem:0 minősíthetetlen!!!
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország20 napja
A csomagom 50 napja nem érkezett meg a címzetthez. Semmilyen információm nincs róla csak annyi hogy nivember 10.-én nemzetközi szállításra lett adva. A posta központ szintén nem tud informaciót adni.
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország21 napja
Posta nyomonkövetés pocsék 3 hónapos csomagok késése
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország21 napja
Felháborító, hogy a nagyon drágán, EU országba, december 2-án feladott csomagról csak annyit lehet tudni, hogy dec.20-án a válogatóközpontba érkezett!!! Ha gyalog, a hónom alatt fogva elindulnék, már régen odaértem volna. Három hét telt el, s még az országhatárt sem lépte át, nemhogy a címzett megkapta volna.A csomag nemzetközi útja nem látható!!!
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
SZAR A POSTA CSOMAG SZEMPONTJÁBOL
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy hónapja
A szeptember közepi megrendelésem november 5-én vette át a Magyar Posta Nemzetközi Kicserélője. Azóta se híre, se hamva. December 19-e van. A csomagomat 7500 km-es útján keresztül, a világon mindenhol tudtam követni, itthon nem. A csomagomra azt mondták, vagy visszaküldék a feladónak, vagy nem. Az ügyfélszolgálat szerint a feladási díjban nincs benne a Magyarország határain belüli nyomkövetés. Kioktatást kaptam, milyen számokat tud követni a Magyar Posta és melyeket nem. Azt gondolom, talán nem a legolcsóbb szoftvert kellett volna megvenni. És azt is gondolom, azért, mert ők tudják, hogy nem követhető nyomon egy csomag országon belül, ettől még nem kellene ellopniuk!
Parcel Monitor felhasználó innen: Egyesült Államok8 hónapja
Végleges szàlitàs nem nagyon követhetö
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarország9 hónapja
Nincs meg a csomagom. Miskolcra kiszallitottak. De kinek? Én hajdusamsoni vagyok..
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy éve
Én még egy ilyen rossz szolgáltatóval nem találkoztam mint a magyar posta. Ha valami probléma van a csomagommal akkor legalább,annyit elvárna az ember hogy értesítsék. Vagy a csomagot vissza küldenék. De nem December 10-e óta semmi nem történik.
Parcel Monitor felhasználó innen: Magyarországegy éve
A program a felület tökéletes csak nincs kezelve az a része ami a belső állományon múlik. Az ügyfél nem rendelkezik információval, a vevőszolgálati pontokon rögtönzés folyik, nem tudnak részleteket, kedvesek arra ki vannak képezve, de le vannak butítva mert csak elképzelésük van és az vagy bejön vagy nem. Természetesen ha nem azt is lekezelik, de ha időben nem jön össze valami azt ügyféllel aznap nem közlik előre. így az ügyfelek megbüntetik a szolgáltatót, és rossz hírnevét keltik, ami ebbe piaci szegmensbe ahol folyik a harc sokat lehet veszíteni. Ráadásul, ha a vevők tájékoztatják a megbízót, akkor hirtelen előállhat sajátos helyzet. Kérem vegyék komolyan az ügyet, az nem lehet, hogy most már harmadik napja lesz hogy nem tudják kiszállítani az árut. Tisztelettel: Dienes István
A könnyen használható nemzetközi csomagkövető oldal

Nyomkövetés Magyar Posta csomagokhoz kényelmesen és könnyen

Próbálja ki a Parcel Monitort, az egyetlen olyan csomagkövetőt, mely elektronikus postafiókjába továbbítja a csomagra vonatkozó naprakész adatokat. A Parcel Monitorral mind a belföldi, mind a nemzetközi csomagok aktuális helyzetét ellenőrizni tudja egy kattintással. Ehhez csak a csomagszámra lesz szüksége, és már csak egy pillanat választja el az aktuális információktól. Próbálja ki most!

Kérjen helyzetjelentést csomagjáról az azonosító megadásával

Még nem próbálta a Parcel Monitor által kínált hasznos funkciókat? Bármi is történik a Magyar Posta csomagjával, a Parcel Monitor értesítést küld róla postafiókjába. A Parcel Monitor azonnali helyzetjelentéseket küld csomagjairól az ön igényeinek megfelelően, akár belföldi, akár nemzetközi csomagról van szó.

Ne maradjon le egy Magyar Posta csomag helyzetéről sem

Nincs kedve különböző oldalakat végigböngészni, hogy megtudja, merre jár épp csomagja? Váltson a Parcel Monitorra! A Parcel Monitor az ön e-mail címére továbbítja a Magyar Posta csomag aktuális helyzetét, ráadásul az ön által választott nyelven. A Parcel Monitorral minden belföldi és nemzetközi szállítmány nyomon követhető, akár GLS, DHL vagy UPS csomagok is. Nézzen körül a weboldalon!

Javítsa felhasználói élményét csomagkövetés terén

A Parcel Monitornak köszönhetően ön szervezetten tudja nyomon követni Magyar Posta csomagjait. A Parcel Monitor közvetlenül az e-mail címére küldi az aktuális helyzetjelentéseket az ön által választott nyelven. Ehhez csupán a CRM funkciót kell aktiválnia az oldalon, utána már hozzá is férhet a csomagra vonatkozó fontos információkhoz.
Legfrissebb hírek a csomagkövető világegyetemről
Parcel Monitor vállalkozásoknak

Több azonosító számmal rendelkezik különböző futárszolgálatoktól, de szeretne aktuális információkat kapni a csomagjairól? Ne aggódjon, mi megoldjuk! A különböző csomagok nyomon követése így többé már nem lesz bonyolult feladat. Rendszerünk segítségével ön jól áttekinthető információkat kaphat csomagjai aktuális helyzetéről könnyen és kényelmesen, ráadásul az ön által választott nyelven.

Próbálja ki a Parcel Performot
Több mint 635 szolgáltató
Csomagok nyomon követése az egész világon.
Aktuális információk csomagjáról több mint 30 nyelven.

Közösségi média

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Minden jog fenntartva.

* Az oldalon látható cégnevek a tulajdonos védjegyének™ vagy lajstromozott® védjegyének minősülnek. Az oldalon való használatuk nem feltétlenül jelent kapcsolatot a felek között vagy hozzájárulást a tulajdonos részéről.