Pratite sve svoje pakete u Hrvatskoj. Jednostavno i lako!

Što mušterije misle?
Sveukupna ocjena
2.7
temeljeno na 986 ocjenama
Dostava na vrijeme
2.3
Iskustvo s dostavom
2.4
Korisnik usluge Parcel Monitorprije godinu
kad mogu očekivati isporuku
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 3 godine
Moj paket je stigao 26.1 u Rijeku, po praćenju paket je u Krčkoj pošti od 28.1, još do sada nije dostavljen
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 4 godine
Posiljka nije na vrije.e dostavljena te vas od 19.11. Molim da osobno dodem preuzeti posiljku medutim. Je jos u velikoj gorici na sortiranju ! Niste u redu
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 4 godine
Vec 4 dana paket iz kopeivmive za Split ne stize niti mohi sazmati sta je sa istim a posiljla.je placena pa sam u strahu
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 4 godine
Izgubljen paket koji sam poslala 20-og svibnja nemam nikakve inf o paketu lp
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 4 godine
Poštovani,već pet godina dva puta godišnje šaljem paket sinu u Belgiju i u zadnje vrijeme ima problema sa pošiljkom.Ne znam zašto ali u Zagrebu stoji više dana.Nešto se dešava ali ne znam što je to a u vašem centru ne mogu saznati.Nadam se da će se Pošta raditi onako dobro ka0 i prije.Pozdrav
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 5 godina
gdje je pošiljka
Korisnik usluge Parcel Monitorprije 6 godina
Paket uredno poslan i placena postarina!Posta i postar neradi svoj posao kako treba!Paket nije dostavljen niti je ostavljen odrezak!Sramota i najgora postanska usluga!
Vaše rješenje za praćenje paketa širom svijeta jednostavno za korištenje

Brzo i točno pracenje paketa u Hrvatskoj

Trebate pratiti više od jednog paketa u Hrvatskoj? Nema problema. Usluga Praćenje Paketa može vam pomoći. Pružamo jednostavno rješenje praćenja više paketa ili preporučene zračne pošiljke jednim klikom. Uživajte u praćenju paketa u stvarnom vremenu i istovremeno dobivajući redovite statuse vaše pošiljke u Hrvatskoj preko poštanskog sandučića. Požurite!

Dobijte ažuriranja o pošiljci u Hrvatskoj u stvarnom vremenu

Pratite i locirajte vašu poštu bilo kada u Hrvatskoj uz uslugu Praćenje Paketa. Rješenje za dobivanje svih informacija o praćenju pošiljke u Hrvatskoj na samo jednoj stranici. Provjerite sve statuse svojih pošiljaka u Hrvatskoj koristeći domaći ili međunarodni identifikacijski kod pošiljke. Zaboravite na brige o praćenju mnoštvo stranica uz uslugu Praćenje Paketa.

Dobijte statuse pošiljaka u Hrvatskoj na jeziku vašeg izbora

Ako brinete da vam neka pošiljka ili novosti praćenja pošte u Hrvatskoj fali, isprobajte uslugu Praćenje Paketa. Praćenje Paketa pruža redovite statuse za praćenje pošiljke vaših lokalnih ili globalnih kurirskih službi ili poštanskog ureda na samo jednoj stranici. Ne brinite o jeziku jer možete pričekati infomaciju praćenja na bilo kojem jeziku vašeg izbora direktno u vašem poštanskom sandučiću.

Unesite kod za praćenje za provjeru statusa svojeg praćenja

Zaboravite na brigu o dostavi prilikom kupnje kod vaših omiljenih eCommerce trgovina. Usluga Praćenje Paketa pruža vam mogućnost narudžbe vaših omiljenih stvari s bilo kojih eCommerce stranica poput Njuškala i eBaya, te praćenje istog bilo kada u Hrvatskoj s vašim kodom za praćenje ekspresnog paketa.
Uvidi iz svemira za praćenje parcela
Parcel Monitor za posao

Imate više kodova za praćenje, drugačije logističke pružatelje, u potrazi za redovitim ažuriranjima događanjima praćenja? Pokrivamo vaše potrebe. Dopustite nam da isključimo kompleksnost praćenja vaših pošiljaka putem različitih kurirskih službi. Pružamo vam pregled vašeg praćenja paketa koji se jednostavno koristi, prijevode i redovita ažuriranja - jednostavno i pogodno!

Isprobajte uslugu Parcel Perform
Više od 1087 poštara
Praćenje paketa širom svijeta
Ažuriranja praćenja u više od 30 jezika

Društveni mediji

Autorsko pravo 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Sva prava zadržana

* Sva prikazana imena kompanija i logotipi su zaštitni znakovi ™ ili registrirani® zaštitni znakovi njihovih ovlaštenika. Njihovo korištenje ne implicira nikakvu povezanost s ovlaštenikom ili odobrenje od strane istog.