Pratite svoje pakete Hrvatske Pošte. Jednostavno i lako!

Pratite i locirajte vaše pošiljke instantno s portalom Praćenje Paketa. Hrvatska Pošta je poštanski operater koji pruža poštanske usluge u Republici Hrvatskoj.
Što mušterije misle?
Sveukupna ocjena
2.8
temeljeno na 560 ocjenama
Dostava na vrijeme
2.4
Iskustvo s dostavom
2.6
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 2 dana
Vec 4 dana paket iz kopeivmive za Split ne stize niti mohi sazmati sta je sa istim a posiljla.je placena pa sam u strahu
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 4 mjeseca
Izgubljen paket koji sam poslala 20-og svibnja nemam nikakve inf o paketu lp
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije 9 mjeseci
Poštovani,već pet godina dva puta godišnje šaljem paket sinu u Belgiju i u zadnje vrijeme ima problema sa pošiljkom.Ne znam zašto ali u Zagrebu stoji više dana.Nešto se dešava ali ne znam što je to a u vašem centru ne mogu saznati.Nadam se da će se Pošta raditi onako dobro ka0 i prije.Pozdrav
Korisnik usluge Parcel Monitor iz Hrvatskaprije godinu
gdje je pošiljka
Korisnik usluge Parcel Monitorprije 3 godine
Paket uredno poslan i placena postarina!Posta i postar neradi svoj posao kako treba!Paket nije dostavljen niti je ostavljen odrezak!Sramota i najgora postanska usluga!
Vaše rješenje za praćenje paketa širom svijeta jednostavno za korištenje

Jednim klikom provjerite status svog paketa u Praćenju Paketa

Praćenje pošiljke nikad nije bilo lakše i jednostavnije. Portal Praćenje Paketa pruža vam najbolju uslugu za praćenje paketa. Unesite svoj referentni broj za praćenje i lociranje vašeg paketa bilo koje kurirske službe. Dovoljno je da unesete identifikacijski kod vašeg paketa na našoj naslovnoj stranici kako biste znali status i novosti vašeg paketa.

Sva ažuriranja vašeg paketa na jednoj jednostavnoj stranici

Ne morate posjećivati mnoštvo web stranica pružatelja kurirskih službi kako biste pratili vaš paket. Bez obzira da li šaljete lokalno ili u inozemstvo, praćenje paketa je sada lako uz uslugu Praćenje Paketa. Pružamo vam sva ažuriranja vaše narudžbe na jednoj stranici.

Ne propustite novosti vaše narudžbe uz uslugu praćenja pošte

Ukoliko tražite pouzdanu platformu za vaše domaće i međunarodne pošiljke, nalazite se na pravome mjestu. Dobijte sva ažuriranja praćenja Hrvatske pošte s uslugom Praćenje Paketa. Pokrivamo sve narudžbe poštanskih ureda, preporučenu poštu, ekspresnu dostavu i zračnu poštu.

Praćenje Paketa pruža bolje i poboljšano iskustvo praćenja

Pratite pošiljku na najbolji mogući način s našom CRM funkcijom. Aktivirajte funkciju na našoj naslovnoj stranici kako biste dobili novosti o vašoj domaćoj ili globalnoj pošiljci na vašu poštu. Usluga Praćenje paketa pruža vam najbolje od iskustva praćenja pošiljke.
Najnovije vijesti iz svemira za praćenje paketa
Parcel Monitor za posao

Imate više kodova za praćenje, drugačije logističke pružatelje, u potrazi za redovitim ažuriranjima događanjima praćenja? Pokrivamo vaše potrebe. Dopustite nam da isključimo kompleksnost praćenja vaših pošiljaka putem različitih kurirskih službi. Pružamo vam pregled vašeg praćenja paketa koji se jednostavno koristi, prijevode i redovita ažuriranja - jednostavno i pogodno!

Isprobajte uslugu Parcel Perform
Više od 628 poštara
Praćenje paketa širom svijeta
Ažuriranja praćenja u više od 30 jezika

Društveni mediji

Autorsko pravo 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Sva prava zadržana

* Sva prikazana imena kompanija i logotipi su zaštitni znakovi ™ ili registrirani® zaštitni znakovi njihovih ovlaštenika. Njihovo korištenje ne implicira nikakvu povezanost s ovlaštenikom ili odobrenje od strane istog.