Følg alle dine PostNord forsendelser. Simpelt og nemt!

Parcel Monitor er den bedste sporingshjemmeside, du kan bruge til at følge PostNord pakker. Du får opdateringer om dine forsendelser i realtid og til en hver tid. Alt du behøver, er dit forsendelsesnummer! PostNord er pakkedistributør.
Hvad tænker kunderne?
Samlet bedømmelse
2.7
baseret på 616 bedømmelser
Levering til tiden
2.2
Leveringsoplevelse
2.3
Parcel Monitor brugeret år siden
Den mest forfærdelige oplevelse, har sendt 2 anbefalede breve med tracking igennem postnord, de blev sendt den 6 og 8 december 2022 til Australien,nu den 15 januar 2023 er de stadig ikke nået frem, selv om de siger Max 15 arbejdsdage. Man kan ikke tracke dem, når de er uden for Danmark, jeg kan kun se ved hjælp af andre tjenester at de er i transit i Sverige hos postnord, og det har de været siden før jul, bare ikke godt nok.
Parcel Monitor bruger fra Danmark3 år siden
I er for dyre. Jeg har udtrykkeligt bedt sælger om at i ikke skal ordne papirerne. Jeg ønsker GLS og selv afregne med Told og skat. Med venlig hilsen Marianne Petersen
Parcel Monitor bruger fra Danmark4 år siden
Post lort istedet for post nord..... Tager en evighed uden opdateringer trods betaling for tracking
Parcel Monitor bruger fra Frankrig4 år siden
Har nu ventet siden midten af marts - 2 måneder. Det er for dårligt - og uden en lyd som undskyldning.
Parcel Monitor bruger fra Danmark6 år siden
Til tiden, tillykke
Din brugervenlige sporingsløsning for pakker verden over

Praktisk og nem PostNord track & trace løsning

Har du brug for et godt alternativ til at følge dine PostNord forsendelser? Parcel Monitor er det, du har brug for til at følge alle dine PostNord forsendelser. Parcel Monitor gør det muligt for dig på et sekund at følge hver enkelt forsendelse på én enkelt side med et enkelt klik, og giver dig besked om forsendelserne på det sprog, der passer dig. Bør prøves mindst en gang!

Indtast dit PostNord forsendelsesnummer og modtag opdateringer med et enkelt klik

Der er ingen god grund til at bruge forskellige sporingshjemmesider til at følge dine PostNord forsendelser. Få adgang til Parcel Monitor nu! Med et fingerknips bliver du holdt informeret om dine forsendelsers nuværende status - sendt direkte til din mail. Parcel Monitor administrerer dine nationale og internationale forsendelser på en og samme måde. Prøv nu!

Gå ikke glip af opdateringer om dine Post Danmark forsendelser

Parcel Monitor er svaret på dine forskellige problemer med sporing. Du vil modtage alle meldinger om dine PostNord forsendelser på mail. Ligeledes giver Parcel Monitor dig mulighed for at indstille opdateringerne til dit foretrukne sprog, så du kan følge dine pakker uden besvær. Prøv nu!

Forbedre din oplevelse med PostNord sporing

Undgå at spilde tid og anstrengelser på at få en status på dine forsendelser fra forskellige sider. Brug Parcel Monitor! Med Parcel Monitor kan du følge alle dine PostNord forsendelser på en enkelt side med et enkelt klik. Alt du skal gøre for at få adgang til servicen, er at starte CRM mailfunktionen på siden og herefter vil du modtage opdateringer.
Indsigt fra pakkersporinguniverset
Parcel Monitor for virksomheder

Har du flere forsendelsesnumre, forskellige fragtmænd, og ønsker regelmæssige opdateringer på dine forsendelser? Vi har din ryg. Lad os at fjerne kompleksiteten ved at følge forsendelser på tværs af fragtmænd. Vi giver dig en letanvendelig oversigt over dine forsendelser, oversættelser & regelmæssige opdateringer - nemt og praktisk!

Prøv Parcel Perform
Mere end 1081 fragtmænd
Pakkesporing over hele verden.
Sporingsopdateringer på mere end 30 sprog.

Social Media

Copyright 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rettigheder forbeholdes

* Alle viste virksomhedsnavne og -logoer er varemærker™ eller registrerede® varemærker for de respektive ejere. Brug heraf antyder ikke tilhørsforhold til eller støtte af de respektive ejere.