Spor dine pakker i Danmark. Enkelt og nemt!

Hvad tænker kunderne?
Samlet bedømmelse
2.7
baseret på 616 bedømmelser
Levering til tiden
2.2
Leveringsoplevelse
2.3
Parcel Monitor brugeret år siden
Den mest forfærdelige oplevelse, har sendt 2 anbefalede breve med tracking igennem postnord, de blev sendt den 6 og 8 december 2022 til Australien,nu den 15 januar 2023 er de stadig ikke nået frem, selv om de siger Max 15 arbejdsdage. Man kan ikke tracke dem, når de er uden for Danmark, jeg kan kun se ved hjælp af andre tjenester at de er i transit i Sverige hos postnord, og det har de været siden før jul, bare ikke godt nok.
Parcel Monitor bruger fra Danmark3 år siden
I er for dyre. Jeg har udtrykkeligt bedt sælger om at i ikke skal ordne papirerne. Jeg ønsker GLS og selv afregne med Told og skat. Med venlig hilsen Marianne Petersen
Parcel Monitor bruger fra Danmark4 år siden
Post lort istedet for post nord..... Tager en evighed uden opdateringer trods betaling for tracking
Parcel Monitor bruger fra Frankrig4 år siden
Har nu ventet siden midten af marts - 2 måneder. Det er for dårligt - og uden en lyd som undskyldning.
Parcel Monitor bruger fra Danmark6 år siden
Til tiden, tillykke
Din brugervenlige sporingsløsning for pakker verden over

Pakkesporing for alle fragtmænd i Danmark

Har du flere forsendelsesnumre, forskellige fragtmænd eller leder du efter en generel sporingsservice i Danmark? Vi har løsningen til dig. Lad os fjerne dit besvær med at følge dine forsendelser på tværs af flere fragtmænd. Vi giver dig letanvendelig overvågning af dine forsendelsesinformationer - enkelt og effektivt! Udforsk nu!

Automatisk visning af lokale og internationale logistikudbydere

Træt af at bruge forskellige sporingssider til at følge dine forsendelser? Med Parcel Monitor opdager du dit foretrukne one-stop valg for globale og lokale logistikudbydere. Vi tilbyder advanceret sporingsservice for alle Danmarks private og globale fragtmænd, inklusiv PostNord og andre bude. Besøg nu!

Følg og spor dine pakker når som helst & få løbende opdateringer

Har du brug for datastyrede opdateringer på dine forsendelsers status for alle fragtmænd i Danmark? Ingen grund til at stresse! Vi kan hjælpe dig med at spore alle dine forsendelser med et enkelt klik og sende dig jævnlige emailnotifikationer. Uanset fragtmænd og sprog - Parcel Monitor vil hurtigt blive din foretrukne side til at spore pakkeforsendelser. Bogmærk siden nu!

Forbedre din online shopping oplevelse

Besøg og køb fra din foretrukne webshop eller butik uden at skulle kæmpe med dine forsendelser. Vi er gratis for den butik, du vælger - du kan handle den nyeste mode, elektronik eller interiør, og tjekke status for dit indkøbs forsendelse direkte efter betaling - når som helst i Danmark med Parcel Monitor.
Indsigt fra pakkersporinguniverset
Parcel Monitor for virksomheder

Har du flere forsendelsesnumre, forskellige fragtmænd, og ønsker regelmæssige opdateringer på dine forsendelser? Vi har din ryg. Lad os at fjerne kompleksiteten ved at følge forsendelser på tværs af fragtmænd. Vi giver dig en letanvendelig oversigt over dine forsendelser, oversættelser & regelmæssige opdateringer - nemt og praktisk!

Prøv Parcel Perform
Mere end 1082 fragtmænd
Pakkesporing over hele verden.
Sporingsopdateringer på mere end 30 sprog.

Social Media

Copyright 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rettigheder forbeholdes

* Alle viste virksomhedsnavne og -logoer er varemærker™ eller registrerede® varemærker for de respektive ejere. Brug heraf antyder ikke tilhørsforhold til eller støtte af de respektive ejere.