Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 1287 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.6
Utilizator Parcel Monitor din România8 zile în urmă
Am expediat un colet :CO979464909R0,in data de 20.11.2019 in Germania,nici pana astazi 28.11.2019 nu a ajuns.Faceti anunt ca s-a digitalizat activitatea de expeditie si ca serviciile sunt la standerde RIDICATE?????????????????????????cred ca va bateti joc de mine si de NOI in general.SERVICIILE SUNT SUB ORICE CRITICA.
Utilizator Parcel Monitor din România15 zile în urmă
In loc sa trimita comanda făcută în iasi a ajuns in brasov.
Utilizator Parcel Monitor din Germaniao lună în urmă
Astept un plic de doua saptamani in germania imi puteti spune ce se intampla de nu a ajuns
Utilizator Parcel Monitor din Franțao lună în urmă
Au ridicat coletul joi 24 octombrie si apoi nu se vede absolut nimic detalii privind traseul...sunt acte importante iar posta nici că-i pasă
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Au trecut doua saptamani si pachetul e tot in Bucuresti , dezamagitor
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Un site foarte bun, super multumit!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Nu m-a cautat nimeni ,a trebuit sa urmaresc eu scrisoarea pe acest site,deoarece site-ul postei romane nu a mai functionat in ultimele 3 zile. Am ridicat o de la oficiul postal ....
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Am introdus codul coletului de ce nu mil găsește?L-au monitorizat până la București iar de acolo nul mai găsește .Carei motivul? Trebe să ajungă în Suedia .Ce trebe să fac să-l monitorizez .
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit4 luni în urmă
Sunteti niste gunoaie care tineti plic cu acte importante in bucuresti de 2 sapt mentionez ca este scrisoare recomandata
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Acest colet nu mai este de gasit?! Unde se află? Va rog sa il localități. Mulțumesc!
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 615 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.