Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 2083 evaluări
Livrare la timp
2.4
Experiența livrării
2.4
Utilizator Parcel Monitor din România7 zile în urmă
Avem nevoie de mai multe centre de posta romana, Este nevoie de un numar de tracking universal. Angajatii au nevoie sa fie mai amabili si sa verifice cu clientul ce adresa pun in factura.
Utilizator Parcel Monitor din Irlanda9 zile în urmă
Nu inteleg de ce coletul meu sta de pe data de 3 iulie in bucuresi .nu recomand sub nici o forma transportul cu posta romana.
Utilizator Parcel Monitor din România23 de zile în urmă
A trecut mai bine de o lună şi coletul nu a ajuns.Urmărirea externă e zero?
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
A fost deja livrat și habar nu aveți. Vai și amar de voi!!!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Cand ajunge pachetul pentru UK, pus pe 27.05.2020? Au trecut deja 11 zile.....
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Spuneti ca putem vedea coletele oriunde in lume....dar vadnumai in tara ...ultima expeditie a fost in 15.05 la Bucuresti....ma intereseaza sa vad expeditia externa de la Bucuresti pina la Austrieci!!!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
serviciii de tot rahatul. Incercati si voi sa mai evoluati. Degeaba aveti niste angajati ( oameni ) de nota 20 , cel putin la oficiul din Darmanesti BC , daca cei de la conducere sunt zero !!!!
Utilizator Parcel Monitor din Germania2 luni în urmă
de kakat, astept sa stiu unde e pachetul din 14.......azi e in 26
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Posta Romana e praf, in expediere internationala,degeba ai AWB-ul,ca nu poti urmari expedierea decat in Romania,mai departe nimic.
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Unde îmi este pachetul????
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 625 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.