Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 1030 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.6
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Am introdus codul coletului de ce nu mil găsește?L-au monitorizat până la București iar de acolo nul mai găsește .Carei motivul? Trebe să ajungă în Suedia .Ce trebe să fac să-l monitorizez .
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit2 luni în urmă
Sunteti niste gunoaie care tineti plic cu acte importante in bucuresti de 2 sapt mentionez ca este scrisoare recomandata
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Acest colet nu mai este de gasit?! Unde se află? Va rog sa il localități. Mulțumesc!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Doresc sa fiu anuntat E-mail cind ajunge pachetul meu la destinație. Multumesc. Nr Coletului : CO978809237RO
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
as prefera sa platesc mai mult pentru un serviciu de calitate,timpi de asteptare foarte mari atit pina la sosirea coletului cit si la coada la ghiseul postal,in afara de preturi,seviciul este ,,modest" ca sa ma exprim elegant.
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
LA VOI COLETUL REZULTA EXPEDIAT DIN BUCURESTI IN DATA DE 06/06.19,PE SITE-UL POSTE ITALIANE REZULTA LA BSI BUCURESTI?
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Timpi mult mai mici pt sortare, livrare. In tara coletul face mai mult decât din tara de expediție pana in Romania.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Am expediat un plic,in 25 aprilie,spre Nurnberg,inca nu a ajuns la data prezentei. N-o sa recomand nimanui serviciile Posta Romana .Rusine !!!
Utilizator Parcel Monitor din România7 luni în urmă
Acest site este unul foarte bun pentru tracking la colete, dar serviciile Postei Romane sunt foarte proaste deoarece anul trecut comandasem niste accesorii pt telefon care erau din China. A durat cam o saptamana sau mai putin sa ajunga in Romania, iar dupe trei luni abea am primit instiintarea ca coletul a venit in judetul meu. Acum am mai comandat un colet prin Posta Romana si de doua saptamani sta la centrul de sortare.
Utilizator Parcel Monitor din România7 luni în urmă
Nu folosiți poșta Română !
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 604 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.