Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 38 evaluări
Livrare la timp
2.3
Experiența livrării
1.9
Utilizator Parcel Monitor din Germaniao lună în urmă
34 de zile de cand plicul meu este pe "drum". Mi sa scris adresa gresit,si nu stiu nimic daca plicul mi se face retur sau nu pentru ca nimeni nu imi zice nimic,nu merita-ți nici macar o stea
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
CURIERII DE LA PRIORI POST DE PE GHEORGHE LAZAR TIMISOARA NU ADUC COLETELE ACASA,SPUN CA NU NE GASESC,IAR EU SUNT INVALID SI NU IES CU ANII DIN CASA --MINT CU NERUSINARE--OARE CHIAR NU-I CONTROLEAZA NIMENI EI PREDAU LA OFICIUL POSTAL DIN PROXIMITATE SI ADIO LUCRU,IAR OAMENII ASTEAPTA COLETELE PENTRU CARE PLATESC,UNII BATRANI--EU AM 70 DE ANI--CARTI,MEDICAMENTE,ETC.CE SA FAC.??MAI PLATESC LA CINEVA SA STEA LA COADA LA POSTA---E INIMAGINABIL--OARE SUNT NEBUN,CONTROLEZ CA ACUM UNDE E COLETUL PRIN TRACKING ..SI FUG SA NU MA GASEASCA ACASA??????????????????????????????????????????????
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Nu stiu cine face angajarile la Posta Romana, dar cred ca faceti un casting special pentru a angaja cele mai incompetente si acre persoane. Asa era si pe vremea cand imi ridicam alocatia de la posta in copilarie, asa e si acum! Din rau in mai rau!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
De ce nu ajunge o scrisoare care a fist pusa din Dr Tr Severin pe data de 31 octombrie 2018.
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 609 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.