Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 1821 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.5
Utilizator Parcel Monitor din Germaniao zi în urmă
de kakat, astept sa stiu unde e pachetul din 14.......azi e in 26
Utilizator Parcel Monitor din România5 zile în urmă
Posta Romana e praf, in expediere internationala,degeba ai AWB-ul,ca nu poti urmari expedierea decat in Romania,mai departe nimic.
Utilizator Parcel Monitor din România22 de zile în urmă
Unde îmi este pachetul????
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unito lună în urmă
Unde este pachetul meu?
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Caut colet
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
pachetul a fost expediat prin ems in 6.12.2019.suntem in 23.12 2019.Sunteti praf! in ca nu a ajuns ,ba a sunat o doamna si a zis ca avem si de platit 185 lei cind toate taxele au fost platite la expediere! Va trebuie o reorganizare cred ca nu faceti fata!
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Unii dintre lucratorii de la oficiile postale ar trebui educati pentru a-si imbunatati aptitudinile de comunicare cu clientii (sa fie mai politicosi, mai disponibili, mai prompti, etc). Nu exista date transparente in privinta locului unde se afla pachetul expediat la fiecare moment. De ex.: apare ca e in tranzit si e expediat din Romania pe 16.12.2019. Azi e 22.12.2019. Dar unde in tranzit? Cine/ce companie l-a preluat? Ar trebui ca la fiecare etapa de prelucrare sa apara numele lucratorului si companiei care a venit in contact cu pachetul tau! Poate asa nu vor mai exista intarzieri nejustificate sau chiar "pierderi" ale pachetelor, nu vor mai lipsi lucruri din pachete. Sunt pachete in care ti-ai pus si sufletul si dragostea pentru cei dragi si e pacat sa nu le primeasca la timp, cu mai putin decat au plecat sau chiar deloc.
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Posta romana să acorde o mai mare atenție, când încheie contracte cu firme de curierat extern (România - Norvegia). Am trimis două colete în Norvegia pe data de 18.11.2019. Unul a ajuns, iar cel de al doilea nici în data de 20. 12. 2019 nu a ajuns la destinație. Am făcut sesizare, dar nici un răspuns 👎
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Vreu sa stiu daca mai am vro speranta ca imi ajunge anul acesta coletu
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Pilule trebuie sa ajungă în Maroc ,am trimis de pe data de 29 11 2019 și încă nu a ajuns
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 621 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.