Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 3586 evaluări
Livrare la timp
2.4
Experiența livrării
2.5
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Câte zile mai tranzitează prin Europa, America de Nord poate Asia sau Australia? Dacă pachetul a dispărut unde sa ma adresez ? La UPU,POSTA ROMANA CINE URMARESYE ACESTE CONTAINERE DE CORESPONDENȚĂ?
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Am trimis scrisoare recomandata in Italia pe 13 iulie 2021, nu a ajuns Inca, pe data de 10 august la destinatie.
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
rusine sa va fie! sa va trimit adresa destinatar ..dar nu e fotocopie? taxe ..nu se vad pe fotocopie....imbecili , ratati, a ti pierdut clientii...
Utilizator Parcel Monitor din Franța3 luni în urmă
Niste neseriosi ,fetele de la posta niste grețoase nici nu stiu sa vorbeasca nu stie sa iti explication.. Am avut o experienta foarte proasta cu posta romana. PRIMA SI.ULTIMA DATA CAND FOLOSESC POSTA ROMANA
Utilizator Parcel Monitor din Germania4 luni în urmă
Foarte slabi 4 6 zile lucrătoare e o minciună a trecut 11 zile si nici acum nu am primit coletul
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Durează prea mult pana primești coletul.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Este a doua oară când nu primesc ce am comandat.La telefon nu răspunde nimeni...Sat fără câini....
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Daca mergeam pe jos si era ajuns plicul.
Utilizator Parcel Monitor din România7 luni în urmă
Sa nu se mai taxeze colete cu factaj in localitatile in care nu postasul este cel ce duce coletele. In Bogdanesti Suceava, nu duce nimeni coletele la domiciliu.
Utilizator Parcel Monitor din India8 luni în urmă
cat de terminati sa fiti in dumnezeii mami voastre sa va fut de lepre infecte stati cu mana la pula toata ziua baga mi as pula sa mi bag in rasa mami voastre sa va fut de scartari infecti atat de dobitoci sunteti incat in mortii mami voastre sa va fut da ti update pe royal mail cum ca nu era acasa recipientu pisamas pe mortii mami. voastre sa ma pis de handicapatij pulii mele cand recipientu asteapta coletu IN CASA DE 4 ZILE VOI DATI UPDATE LA ORA 8 CA RECIPIENTU NU I ACASA IN CRISTOSU MAMI. VOASTRE SA VA FUT DE LEPRE CA NIMIC NU POT SA FAC CU VOI TERMINATILOR UN CACAT DE COLET NU PUTETI TRIMITE CUM TREBUIE RUSINE SA VA FIE IMPUTITILOR
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 736 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.