Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 2603 evaluări
Livrare la timp
2.3
Experiența livrării
2.3
Utilizator Parcel Monitor din Spaniao lună în urmă
Au trecut 15 zile coletul inca nu a ajuns credeti ca este ceva normal
Utilizator Parcel Monitor din Bulgaria3 luni în urmă
Nu mi se pare normal ca mai bine de o luna mi sa pierdut coletul
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
multumim pentru celeritate!
Utilizator Parcel Monitor din Franța4 luni în urmă
De ce nu actulizati pagina nu e actualizata de pe 24 septembrie.Cum sa urmarim noi coletele daca voi nu actualizati pagina.Astept de o luna un colet.Suntti tare neseriosi.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Foarte rau si foarte greu se trimite in Republica Moldova un pachet la urgenta ,tinind cont ca la maxim 6-8 ore ar putea ajunge .Doar trece prutul si atit. Multumesc pentru serviicile voastre Posta Romana
Utilizator Parcel Monitor din Germania4 luni în urmă
Nu arata mai multe detali despre pachetul expediat .
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Posta rapida și confirmare de recepționare colet nu lucrează din Iași,de o săptămână îmi arată că e in tranzit coletul trimis pe 7 septembrie.
Utilizator Parcel Monitor din Irlanda5 luni în urmă
nu sunt deloc mulțumit de felul cum lucrați și cit de repede trimiteți un colet....de asemenea actualizarea de informații lasa la fel de nedorit... De ce numai în România Posta este sub ori și ce critica dar taxați la fel ca în Ireland dar nu va faceți media doar cu viteza MELCULUI....RUSINE POTA ROMANA
Utilizator Parcel Monitor din România6 luni în urmă
Avem nevoie de mai multe centre de posta romana, Este nevoie de un numar de tracking universal. Angajatii au nevoie sa fie mai amabili si sa verifice cu clientul ce adresa pun in factura.
Utilizator Parcel Monitor din Irlanda6 luni în urmă
Nu inteleg de ce coletul meu sta de pe data de 3 iulie in bucuresi .nu recomand sub nici o forma transportul cu posta romana.
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 635 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.