Urmărește toate coletele tale în România. Simplu și ușor!

Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 4227 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.5
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Coletul meu nu ajuns în timpul dorit și nici nu pot obține informații pe teritoriul Italiei
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Foarte mulțumiți, coletul a ajuns in timp scurt la destinație intact !!!
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Când va ajunge
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
blocat mai mult de o săptămână, de ce?
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Când va ajunge la destinație
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Am trimis o scrisoare recomandata pe 21 Iulie 2022 din Oras Victoria in USA Wilkes Barre PA. Pe 26 Iulie a ajuns la Dispatch Sorting Center in Bucuresti. De atunci a disparut !
Utilizator Parcel Monitorun an în urmă
Mulțumitor
Utilizator Parcel Monitor din Statele Unite ale Americii2 ani în urmă
Multumit de serviciul oferit de posta romana. Odata finalizate verificarile vamale, coletul a fost rapid livrat.
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit2 ani în urmă
Totul de rahat...cum sa trimiti plicul cu act de indentitate pe 7 Ianuarie si tu sa verifici track number si sa fie ultimul update pe 8 Ianuarie si suntem pe data de 14 Ianuarie. FOARTE DEZGUSTATOR!Eu zic sa nu mai puneti sa functioneze trackingul asta ca este fara pic de logica!Este prima si ultima oara cand folosesc posta Romana.
Utilizator Parcel Monitor din România2 ani în urmă
Foarte multumita.
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Urmărirea pachetelor pentru toți curierii din România

Ești stresat din cauză că trebuie să urmărești mulți curieri în România? Încearcă Parcel Monitor! Îți oferă o vedere de ansamblu a tuturor coletelor și îți prezintă actualizări de urmărire pentru colete tale la adresa ta de email. Parcel Monitor poate urmări pachetele tale de la diverși curieri indiferent de limba folosită. Fă o simplă încercare chiar acum!

Detectează automat furnizori de logistică locală și internațională

Ai incercat numeroase site-uri de urmărire și localizare pentru urmărirea pachetelor și nu l-ai găsit pe CEL MAI BUN? Nu mai căuta, Parcel Monitor este cel care poate urmări toate coletele tale în România de la diverși curieri domestici și multi-naționali. Te vom ține la curent cu starea tuturor coletelor prin email. Toate urmăririle pot fi făcute eficient acum prin Parcel Monitor!

Urmărește și localizează coletele oricând și primește acturalizări regulate

Vrei să urmărești toate expedițiile din România fără să pierzi timp? Încearcă Parcel Monitor! Îți poate oferi actualizări de urmărire pentru fiecare din coletele tale direct prin e-mail. Pentru Parcel Monitor nu are importanță dacă pachetul aparține unui anumit curier și nici limba. Este cel mai bun site de urmărire a coletelelor pe care l-ai incercat vreodată:

Îmbunătățește-ți experiența cumpărăturilor online

Poți acum să faci cumpărături de la magazinul care preferat fără să-ți faci probleme despre livrare. Parcel Monitor poate urmări fiecare colet în România într-un mod simplu și convenabil. Poți comanda orice articol de modă prin comerț electronic, cele mai noi aparate electronice sau produse casnice și vei primi actualizări despre starea expediției oricând, oriunde. Încearcă acum!
Perspective din universul de urmărire a coletelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 1081 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.