Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 3586 evaluări
Livrare la timp
2.4
Experiența livrării
2.5
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Câte zile mai tranzitează prin Europa, America de Nord poate Asia sau Australia? Dacă pachetul a dispărut unde sa ma adresez ? La UPU,POSTA ROMANA CINE URMARESYE ACESTE CONTAINERE DE CORESPONDENȚĂ?
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Am trimis scrisoare recomandata in Italia pe 13 iulie 2021, nu a ajuns Inca, pe data de 10 august la destinatie.
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
rusine sa va fie! sa va trimit adresa destinatar ..dar nu e fotocopie? taxe ..nu se vad pe fotocopie....imbecili , ratati, a ti pierdut clientii...
Utilizator Parcel Monitor din Franța4 luni în urmă
Niste neseriosi ,fetele de la posta niste grețoase nici nu stiu sa vorbeasca nu stie sa iti explication.. Am avut o experienta foarte proasta cu posta romana. PRIMA SI.ULTIMA DATA CAND FOLOSESC POSTA ROMANA
Utilizator Parcel Monitor din Germania4 luni în urmă
Foarte slabi 4 6 zile lucrătoare e o minciună a trecut 11 zile si nici acum nu am primit coletul
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Durează prea mult pana primești coletul.
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Este a doua oară când nu primesc ce am comandat.La telefon nu răspunde nimeni...Sat fără câini....
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Daca mergeam pe jos si era ajuns plicul.
Utilizator Parcel Monitor din România7 luni în urmă
Sa nu se mai taxeze colete cu factaj in localitatile in care nu postasul este cel ce duce coletele. In Bogdanesti Suceava, nu duce nimeni coletele la domiciliu.
Utilizator Parcel Monitor din India8 luni în urmă
cat de terminati sa fiti in dumnezeii mami voastre sa va fut de lepre infecte stati cu mana la pula toata ziua baga mi as pula sa mi bag in rasa mami voastre sa va fut de scartari infecti atat de dobitoci sunteti incat in mortii mami voastre sa va fut da ti update pe royal mail cum ca nu era acasa recipientu pisamas pe mortii mami. voastre sa ma pis de handicapatij pulii mele cand recipientu asteapta coletu IN CASA DE 4 ZILE VOI DATI UPDATE LA ORA 8 CA RECIPIENTU NU I ACASA IN CRISTOSU MAMI. VOASTRE SA VA FUT DE LEPRE CA NIMIC NU POT SA FAC CU VOI TERMINATILOR UN CACAT DE COLET NU PUTETI TRIMITE CUM TREBUIE RUSINE SA VA FIE IMPUTITILOR
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 736 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.