Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 3040 evaluări
Livrare la timp
2.4
Experiența livrării
2.4
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Sa nu se mai taxeze colete cu factaj in localitatile in care nu postasul este cel ce duce coletele. In Bogdanesti Suceava, nu duce nimeni coletele la domiciliu.
Utilizator Parcel Monitor din India2 luni în urmă
cat de terminati sa fiti in dumnezeii mami voastre sa va fut de lepre infecte stati cu mana la pula toata ziua baga mi as pula sa mi bag in rasa mami voastre sa va fut de scartari infecti atat de dobitoci sunteti incat in mortii mami voastre sa va fut da ti update pe royal mail cum ca nu era acasa recipientu pisamas pe mortii mami. voastre sa ma pis de handicapatij pulii mele cand recipientu asteapta coletu IN CASA DE 4 ZILE VOI DATI UPDATE LA ORA 8 CA RECIPIENTU NU I ACASA IN CRISTOSU MAMI. VOASTRE SA VA FUT DE LEPRE CA NIMIC NU POT SA FAC CU VOI TERMINATILOR UN CACAT DE COLET NU PUTETI TRIMITE CUM TREBUIE RUSINE SA VA FIE IMPUTITILOR
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Înapoiați tare
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Cui naiba ați trimis coletul meu... Aștept 2 luni și coletul nu este nicăieri, și curios oriunde îl caut îmi apare livrat... Cui anume????
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Bun
Utilizator Parcel Monitor din Spania4 luni în urmă
Au trecut 15 zile coletul inca nu a ajuns credeti ca este ceva normal
Utilizator Parcel Monitor din Bulgaria5 luni în urmă
Nu mi se pare normal ca mai bine de o luna mi sa pierdut coletul
Utilizator Parcel Monitor din România6 luni în urmă
multumim pentru celeritate!
Utilizator Parcel Monitor din Franța6 luni în urmă
De ce nu actulizati pagina nu e actualizata de pe 24 septembrie.Cum sa urmarim noi coletele daca voi nu actualizati pagina.Astept de o luna un colet.Suntti tare neseriosi.
Utilizator Parcel Monitor din România7 luni în urmă
Foarte rau si foarte greu se trimite in Republica Moldova un pachet la urgenta ,tinind cont ca la maxim 6-8 ore ar putea ajunge .Doar trece prutul si atit. Multumesc pentru serviicile voastre Posta Romana
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 676 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.