Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

romapo
Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 4156 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.5
Utilizator Parcel Monitor2 luni în urmă
Foarte mulțumiți, coletul a ajuns in timp scurt la destinație intact !!!
Utilizator Parcel Monitor3 luni în urmă
Când va ajunge
Utilizator Parcel Monitor3 luni în urmă
blocat mai mult de o săptămână, de ce?
Utilizator Parcel Monitor3 luni în urmă
Când va ajunge la destinație
Utilizator Parcel Monitor4 luni în urmă
Am trimis o scrisoare recomandata pe 21 Iulie 2022 din Oras Victoria in USA Wilkes Barre PA. Pe 26 Iulie a ajuns la Dispatch Sorting Center in Bucuresti. De atunci a disparut !
Utilizator Parcel Monitor4 luni în urmă
Mulțumitor
Utilizator Parcel Monitor din Statele Unite ale Americii10 luni în urmă
Multumit de serviciul oferit de posta romana. Odata finalizate verificarile vamale, coletul a fost rapid livrat.
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unitun an în urmă
Totul de rahat...cum sa trimiti plicul cu act de indentitate pe 7 Ianuarie si tu sa verifici track number si sa fie ultimul update pe 8 Ianuarie si suntem pe data de 14 Ianuarie. FOARTE DEZGUSTATOR!Eu zic sa nu mai puneti sa functioneze trackingul asta ca este fara pic de logica!Este prima si ultima oara cand folosesc posta Romana.
Utilizator Parcel Monitor din Româniaun an în urmă
Foarte multumita.
Utilizator Parcel Monitor din Statele Unite ale Americiiun an în urmă
posta romana are mari carente functionale, de up-date a statusurilor si au foarte multe imbunatatiri de adus serviciilor pe care incearca sa le presteze - pacat ca au tools-uri la indemana dar nu le folosesc, sa nu mai vb de personal - am o impresie foarte foarte proasta despre tot ce reprezinta posta romana.....dezamagitor!
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Perspective din universul de urmărire a coletelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 1025 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2023 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.