Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 1630 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.6
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
pachetul a fost expediat prin ems in 6.12.2019.suntem in 23.12 2019.Sunteti praf! in ca nu a ajuns ,ba a sunat o doamna si a zis ca avem si de platit 185 lei cind toate taxele au fost platite la expediere! Va trebuie o reorganizare cred ca nu faceti fata!
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Unii dintre lucratorii de la oficiile postale ar trebui educati pentru a-si imbunatati aptitudinile de comunicare cu clientii (sa fie mai politicosi, mai disponibili, mai prompti, etc). Nu exista date transparente in privinta locului unde se afla pachetul expediat la fiecare moment. De ex.: apare ca e in tranzit si e expediat din Romania pe 16.12.2019. Azi e 22.12.2019. Dar unde in tranzit? Cine/ce companie l-a preluat? Ar trebui ca la fiecare etapa de prelucrare sa apara numele lucratorului si companiei care a venit in contact cu pachetul tau! Poate asa nu vor mai exista intarzieri nejustificate sau chiar "pierderi" ale pachetelor, nu vor mai lipsi lucruri din pachete. Sunt pachete in care ti-ai pus si sufletul si dragostea pentru cei dragi si e pacat sa nu le primeasca la timp, cu mai putin decat au plecat sau chiar deloc.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Posta romana să acorde o mai mare atenție, când încheie contracte cu firme de curierat extern (România - Norvegia). Am trimis două colete în Norvegia pe data de 18.11.2019. Unul a ajuns, iar cel de al doilea nici în data de 20. 12. 2019 nu a ajuns la destinație. Am făcut sesizare, dar nici un răspuns 👎
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Vreu sa stiu daca mai am vro speranta ca imi ajunge anul acesta coletu
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Pilule trebuie sa ajungă în Maroc ,am trimis de pe data de 29 11 2019 și încă nu a ajuns
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Instiintarea expeditorului atunci cind destinatarul a primit coletul
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Coletul a fost trimis din dată 15 11 2019 si nici pana acum nu a ajuns la destinatie
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Am expediat un colet :CO979464909R0,in data de 20.11.2019 in Germania,nici pana astazi 28.11.2019 nu a ajuns.Faceti anunt ca s-a digitalizat activitatea de expeditie si ca serviciile sunt la standerde RIDICATE?????????????????????????cred ca va bateti joc de mine si de NOI in general.SERVICIILE SUNT SUB ORICE CRITICA.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
In loc sa trimita comanda făcută în iasi a ajuns in brasov.
Utilizator Parcel Monitor din Germania5 luni în urmă
Astept un plic de doua saptamani in germania imi puteti spune ce se intampla de nu a ajuns
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 621 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.