Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 2012 evaluări
Livrare la timp
2.4
Experiența livrării
2.4
Utilizator Parcel Monitor din România3 zile în urmă
A trecut mai bine de o lună şi coletul nu a ajuns.Urmărirea externă e zero?
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
A fost deja livrat și habar nu aveți. Vai și amar de voi!!!
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Cand ajunge pachetul pentru UK, pus pe 27.05.2020? Au trecut deja 11 zile.....
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
Spuneti ca putem vedea coletele oriunde in lume....dar vadnumai in tara ...ultima expeditie a fost in 15.05 la Bucuresti....ma intereseaza sa vad expeditia externa de la Bucuresti pina la Austrieci!!!
Utilizator Parcel Monitor din Româniao lună în urmă
serviciii de tot rahatul. Incercati si voi sa mai evoluati. Degeaba aveti niste angajati ( oameni ) de nota 20 , cel putin la oficiul din Darmanesti BC , daca cei de la conducere sunt zero !!!!
Utilizator Parcel Monitor din Germania2 luni în urmă
de kakat, astept sa stiu unde e pachetul din 14.......azi e in 26
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Posta Romana e praf, in expediere internationala,degeba ai AWB-ul,ca nu poti urmari expedierea decat in Romania,mai departe nimic.
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Unde îmi este pachetul????
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit2 luni în urmă
Unde este pachetul meu?
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Caut colet
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 621 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2020 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.