Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
2.9
bazate pe 2599 evaluări
Livrare la timp
2.3
Experiența livrării
2.4
Utilizator Parcel Monitor din Spaniao lună în urmă
Au trecut 15 zile coletul inca nu a ajuns credeti ca este ceva normal
Utilizator Parcel Monitor din Bulgaria3 luni în urmă
Nu mi se pare normal ca mai bine de o luna mi sa pierdut coletul
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
multumim pentru celeritate!
Utilizator Parcel Monitor din Franța3 luni în urmă
De ce nu actulizati pagina nu e actualizata de pe 24 septembrie.Cum sa urmarim noi coletele daca voi nu actualizati pagina.Astept de o luna un colet.Suntti tare neseriosi.
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Foarte rau si foarte greu se trimite in Republica Moldova un pachet la urgenta ,tinind cont ca la maxim 6-8 ore ar putea ajunge .Doar trece prutul si atit. Multumesc pentru serviicile voastre Posta Romana
Utilizator Parcel Monitor din Germania4 luni în urmă
Nu arata mai multe detali despre pachetul expediat .
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Posta rapida și confirmare de recepționare colet nu lucrează din Iași,de o săptămână îmi arată că e in tranzit coletul trimis pe 7 septembrie.
Utilizator Parcel Monitor din Irlanda5 luni în urmă
nu sunt deloc mulțumit de felul cum lucrați și cit de repede trimiteți un colet....de asemenea actualizarea de informații lasa la fel de nedorit... De ce numai în România Posta este sub ori și ce critica dar taxați la fel ca în Ireland dar nu va faceți media doar cu viteza MELCULUI....RUSINE POTA ROMANA
Utilizator Parcel Monitor din România6 luni în urmă
Avem nevoie de mai multe centre de posta romana, Este nevoie de un numar de tracking universal. Angajatii au nevoie sa fie mai amabili si sa verifice cu clientul ce adresa pun in factura.
Utilizator Parcel Monitor din Irlanda6 luni în urmă
Nu inteleg de ce coletul meu sta de pe data de 3 iulie in bucuresi .nu recomand sub nici o forma transportul cu posta romana.
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 635 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2021 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.