Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 615 evaluări
Livrare la timp
2.6
Experiența livrării
2.6
Utilizator Parcel Monitor din România9 zile în urmă
Timpi mult mai mici pt sortare, livrare. In tara coletul face mai mult decât din tara de expediție pana in Romania.
Utilizator Parcel Monitor din România10 zile în urmă
Am expediat un plic,in 25 aprilie,spre Nurnberg,inca nu a ajuns la data prezentei. N-o sa recomand nimanui serviciile Posta Romana .Rusine !!!
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Acest site este unul foarte bun pentru tracking la colete, dar serviciile Postei Romane sunt foarte proaste deoarece anul trecut comandasem niste accesorii pt telefon care erau din China. A durat cam o saptamana sau mai putin sa ajunga in Romania, iar dupe trei luni abea am primit instiintarea ca coletul a venit in judetul meu. Acum am mai comandat un colet prin Posta Romana si de doua saptamani sta la centrul de sortare.
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Nu folosiți poșta Română !
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Am trimis anul trecut un pachet din Romania in Italia prin Posta Romana si pachetul a facut 4 zile. in Italia a fost adus de firma de curierat DPD. Acum am trimis un alt pachet din Romania, la aceeasi destinatie, insa acum pachetul meu se afla la DHL Expres si de 4 zile sta pe loc. Oare ce parere aveti de felul cum rezolva firma DHL expedierile? Pachetul meu este din data de 08.02.2019 la DHL. Acum suntem in data de 11.02.2019 ora 20.12 ora Romaniei....Oare cand vor livra cei de la DHL pachetul? Sugestie: - a se renunta la aceasta firma si la toate cele care nu-si fac treaba la timp....noi platim serviciile in avans.
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit3 luni în urmă
Mi-au fost trimise, pe data de 21-01-2019, acte importanta din Romania in Anglia. Nici pana in ziua de azi, 09-02-2019, nu au ajuns. As vrea sa stiu UNDE IMI SUNT DOCUMENTELE?
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Buna ziua. Sugestia mea pentru dumneavoastra, pe langa faptul ca ar trebui mult mai repede sa ajunga coletele, este sa introduceti un sistem de informare prin SMS cu privire la FIECARE actualizare a livrarii.
Utilizator Parcel Monitor din Germania5 luni în urmă
34 de zile de cand plicul meu este pe "drum". Mi sa scris adresa gresit,si nu stiu nimic daca plicul mi se face retur sau nu pentru ca nimeni nu imi zice nimic,nu merita-ți nici macar o stea
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
CURIERII DE LA PRIORI POST DE PE GHEORGHE LAZAR TIMISOARA NU ADUC COLETELE ACASA,SPUN CA NU NE GASESC,IAR EU SUNT INVALID SI NU IES CU ANII DIN CASA --MINT CU NERUSINARE--OARE CHIAR NU-I CONTROLEAZA NIMENI EI PREDAU LA OFICIUL POSTAL DIN PROXIMITATE SI ADIO LUCRU,IAR OAMENII ASTEAPTA COLETELE PENTRU CARE PLATESC,UNII BATRANI--EU AM 70 DE ANI--CARTI,MEDICAMENTE,ETC.CE SA FAC.??MAI PLATESC LA CINEVA SA STEA LA COADA LA POSTA---E INIMAGINABIL--OARE SUNT NEBUN,CONTROLEZ CA ACUM UNDE E COLETUL PRIN TRACKING ..SI FUG SA NU MA GASEASCA ACASA??????????????????????????????????????????????
Utilizator Parcel Monitor din România5 luni în urmă
Nu stiu cine face angajarile la Posta Romana, dar cred ca faceti un casting special pentru a angaja cele mai incompetente si acre persoane. Asa era si pe vremea cand imi ridicam alocatia de la posta in copilarie, asa e si acum! Din rau in mai rau!
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 625 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.