Urmărește coletele tale expediate cu Poșta Română. Simplu & Ușor!

Parcel Monitor oferă detalii de ansamblu pentru toate coletele tale expediate cu Poșta Română. Un tracking ID este tot ceea ce ai nevoie penru o actualizare rapidă și ușoară.
Ce gândesc clienții despre noi?
Evaluare Generală
3.0
bazate pe 1260 evaluări
Livrare la timp
2.5
Experiența livrării
2.6
Utilizator Parcel Monitor din Româniao zi în urmă
In loc sa trimita comanda făcută în iasi a ajuns in brasov.
Utilizator Parcel Monitor din Germania25 de zile în urmă
Astept un plic de doua saptamani in germania imi puteti spune ce se intampla de nu a ajuns
Utilizator Parcel Monitor din Franța25 de zile în urmă
Au ridicat coletul joi 24 octombrie si apoi nu se vede absolut nimic detalii privind traseul...sunt acte importante iar posta nici că-i pasă
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Au trecut doua saptamani si pachetul e tot in Bucuresti , dezamagitor
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Un site foarte bun, super multumit!
Utilizator Parcel Monitor din România2 luni în urmă
Nu m-a cautat nimeni ,a trebuit sa urmaresc eu scrisoarea pe acest site,deoarece site-ul postei romane nu a mai functionat in ultimele 3 zile. Am ridicat o de la oficiul postal ....
Utilizator Parcel Monitor din România3 luni în urmă
Am introdus codul coletului de ce nu mil găsește?L-au monitorizat până la București iar de acolo nul mai găsește .Carei motivul? Trebe să ajungă în Suedia .Ce trebe să fac să-l monitorizez .
Utilizator Parcel Monitor din Regatul Unit4 luni în urmă
Sunteti niste gunoaie care tineti plic cu acte importante in bucuresti de 2 sapt mentionez ca este scrisoare recomandata
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Acest colet nu mai este de gasit?! Unde se află? Va rog sa il localități. Mulțumesc!
Utilizator Parcel Monitor din România4 luni în urmă
Doresc sa fiu anuntat E-mail cind ajunge pachetul meu la destinație. Multumesc. Nr Coletului : CO978809237RO
Soluția ta ușor de folosit pentru a urmări coletele oriune în lume

Soluție comodă și ușoară pentru Poșta Română track

Ai obosit căutând mai multe pagini de localizare a coletelor pentru a obține date despre curierii tăi? Alege Parcel Monitor și obține toate rapoartele despre statusul curent al curierilor tăi într-o singură pagină. Îți permite să urmărești toți curierii Poștei Române în limba dorită. Trebuie doar să introduci tracking ID pentru colet și să obții datele cu un singur clic.

Introdu numărul de urmărire de la Poșta Română și obține actualizări cu un clic

Cauți o modalitate de urmărire a coletelor fără efort? Folosește Parcel Monitor acum! Îți va trimite starea expediției pentru toate coletele tale expediate prin Poșta Română direct în cutia poștală și în limba selectată de tine. Parcel Monitor îți permite să urmărești starea expediției pentru colete domestice și intenaționale pe o singură pagină cu doar un clic. Încearcă!

Nu pierde nici o actualizare de urmărire a Poștei Române

Acum nu mai ai nici un motiv si pierzi timpul accesând diverse destinații de urmărire, folosește Parcel Monitor acum! Îți trimite toate datele specifice despre traseul curierului Poștei Române în cutia poștală și în limba pe care o alegi. Ai nevoie să pornești caracteristica obișnuită de CRM pe site, apoi Parcel Monitor îți va trimite notificări de rutină în cutia poștală.

Îmbunătățește-ți experiența de urmărire prin Poșta Româna

Nu ai găsit alternativa perfectă pentru a urmări coletele tale? Alege Parcel Monitor acum! Îți oferă date pentru expedițiile prin Poșta Română în cutia poștală și nu este necesar să verifici o destinație particulară de urmărire pentru asta. Abonează-te la funcționalitatea de CRM prin email a site-ului și stai aproape de curierii tăi. Adaugă website-ul la favorite acum!
Ultimele știri din universul de urmărire a parcelelor
Parcel Monitor pentru Afaceri

Ai mai multe numere de urmărire, furnizori diverși de logistică, cauți actualizări regulate pentru evenimente? Ne ocupăm de toate. Permite-ne să eliminăm complexitatea de a urmări coletele de la mai mulți curieri. Îți oferim o vedere de ansmablu ușor de accesat a urmăririi coletelor tale, traduceri & actualizări regulate - simplu și convenabil.

Încearcă Parcel Perform
Peste 616 Curieri
Urmărirea coletelor peste tot în lume
Actualizări de urmărire în mai mult de 30 limbi.

Social Media

Copyright 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Toate Drepturile Rezervate.

* Toate numele de companii afișate și logourile sunt mărci comercialeTM sau mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi. Folosirea lor nu implică nici o afiliere cu sau susținere de către respectivii deținători.