Track uw Belgium Post pakketten. Simpel en Makkelijk!

Parcel Monitor voor Bpost kunt u al uw pakketten met slechts trackingnummer volgen! Belgium (Bpost) is Belgische staatsbedrijf postexploitant.
Wat consumenten denken?
Totale waardering
2.6
op grond van 8741 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.1
Bezorgervaring
2.2
Pakket Monitor gebruiker van België3 maanden geleden
OK ALLES GOED
Pakket Monitor gebruiker van België2 jaar geleden
Ik word totaal niet op de hoogte gebracht van dit pakket, sinds 5juli in België maar nog steeds niet ontvangen!
Pakket Monitor gebruiker van België2 jaar geleden
Bpost is een zeer dure vervoerder, waar we tot heden alleen maar slechte ervaringen met hebben
Pakket Monitor gebruiker van Nederland2 jaar geleden
Pakketje ligt al enkele dagen in een depot in nederland. Adres fout. Er wordt weinig gedaan vanuit Bpost. Nu na 2 weken nog geen pakketje ontvangen en steeds blijven bellen met hoge kosten. Diep triest
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Het pakket staat al ruim een week op een plek. Er gebeurt niets en het zal mij niet verbazen als het "van de wagen is gevallen"....
Pakket Monitor gebruiker van België3 jaar geleden
Geachte, de verzending van de aangetekende brief prior, heeft 11 dagen onderweg geweest. Mijn klacht bij Bpost is ook zonder gevolg. De geadresseerde heeft mijn zending te laat gekregen en is niet tevreden van mij. Dus ik ben het slachtoffer van Bpost omdat ik meer betaal en de bestelling meer tijd in beslag neemt als een gewone zending. De belofte is nochtans van Bpost snelle verzending Max 2 dagen. En wat bij het niet nakomen van dezeafspraak waar ik voor betaal. Een schadevergoeding ?? Het vertrouwen van steeds meer mensen inBpost gaat verloren. Ik koop jaarlijks voor meer dan 400€ aan zegels en heb ongeveer 100 aangetekende zendingen per jaar. Dus ik zie mezelf als een betere klant, maar krijg zelfs nog niet de minste reactie. Mvg Fernand Mariën
Pakket Monitor gebruiker van Nederland3 jaar geleden
Goedendag, de snelheid en mate van detail over de status van het vervoer is voor mij onder de maat. Het pakje is 1 december met code ingeleverd en ik krijg op 5 december een email "dat het bij jullie binnen is". Voor mij is dat onder de maat. Ik wil natuurlijk graag weten wat de status van het pakje is, fysiek, waar in het proces en geplot in de tijd.
Pakket Monitor gebruiker van België4 jaar geleden
Het is de tweede mail op korte tijd dat bpost aan de deur is geweest maar hier nooit is geweest. Het ruikt naar gefoefel bij bpost.
Pakket Monitor gebruiker van België4 jaar geleden
niks dan problemen traag
Pakket Monitor gebruiker van Nederland5 jaar geleden
zeerrrrrrr slecht. nooit meer met bpost. zal ik ook tegen iederen zeggen NIKS VERSTUREN MET BPOST
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Efficiënt en simpel BPOST track & trace systeem

Parcel Monitor is de beste online tracking oplossing met ontvangen van updates voor zowel nationaal als internationaal en koeriersdiensten met slechts één klik. Wij bieden u een geïntegreerde oplossing voor het bijhouden van al uw Bpost pakketten zendingen. U hoeft uw Bpost trackingsnummer in te voeren en vervolgens controleert u de gehele informatie die u nodig heeft. Probeer het nu.

Voer uw GLS Nederland trackingnummer en ontvang updates met één klik

Parcel Monitor laat uw Bpost postkantoor koerier details op elk tijdstip en uit alle delen van de wereld zonder dat u moet surfen op verschillende tracking websites. Wij leveren al uw tracking updates op één pagina ongeacht uw en uw koerier. Parcel Monitor laat u een specifieke taal kiezen en vervolgens krijgt u alle updates in uw taal. Ontdek het nu!

Mis geen enkele Bpost pakket verzenden spoor update

Er is geen eenvoudigere oplossing op het web om al uw werelwijd verzonden pakketten updates in de taal van uw keuze. Parcel Monitor is de one-stop oplossing voor het verkrijgen van de status van uw koeriersdienst op één pagina met slechts één muisklik. Het is de beste tracking website voor Bpost pakketten pakketdienst. Probeer het nu!

Verbeter uw Bpost tracking ervaring

Hebt u veel koeriersdiensten te volgen? Parcel Monitor is de oplossing voor u. Het geeft u de updates rechtstreeks naar uw e mail en u zult nooit hoeven te surfen door alle tracking websites. U kunt nu uw wereldwijd Belgium Post verzending via Parcel Monitor volgen. Voor toegang tot de CRM-mailing functie van de site hoeft u alleen maar aan te melden door uw bezoek aan het Parcel Monitor website. Probeer het!
Inzichten uit het Parcel Tracking Universe
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 1082 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2024 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.