Track uw Belgium Post pakketten. Simpel en Makkelijk!

Parcel Monitor voor Bpost kunt u al uw pakketten met slechts trackingnummer volgen! Belgium (Bpost) is Belgische staatsbedrijf postexploitant.
Wat consumenten denken?
Totale waardering
2.7
op grond van 6245 beoordelingen
Tijdige bezorging
2.2
Bezorgervaring
2.3
Pakket Monitor gebruiker van Nederland4 dagen geleden
Zeer slechte service. Kunnen mijn pakket niet traceren, doen ook geen moeite. Klant moet maar uitzoeken. Geven verkoper de schuld.
Pakket Monitor gebruiker van Nederland6 maanden geleden
zeerrrrrrr slecht. nooit meer met bpost. zal ik ook tegen iederen zeggen NIKS VERSTUREN MET BPOST
Pakket Monitor gebruiker van Nederland6 maanden geleden
Een pakket dat in België wordt verzonden naar Nederland en komt terecht in het internationale sorteercentrum in Frankrijk!!!! en het ligt daar inmiddels al drie dagen. Het zou mij een groot genoegen zijn als het personeel eens in actie komt en zorgt dat het pakket bezorgd gaat worden. Daarnaast zou het ook heel prettig zijn om eens iemand aan de telefoon te krijgen die weet hoe service verleend moet worden.
Pakket Monitor gebruiker van België8 maanden geleden
26 januari besteld , nog altijd niet geleverd
Pakket Monitor gebruiker van België8 maanden geleden
Het goed is op 13-2-2019 aan bpost aangeboden. Tot nu toe (18-2-2019) geen enkele info ontvangen over het proces.
Pakket Monitor gebruiker van België9 maanden geleden
Geachte dames en heren, Hoe komt het, dat jullie, de tracking websites van Bpost niet aanpassen, alhoewel we reeds op de hoogte zijn gebracht, dat mijn zending, verloren is gegaan. ? TRACK AND TRACE: RH096002615TR Bedankt om te antwoorden iii Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van België9 maanden geleden
Dubbelzinnige meldingen !!! Volgens Bpost Brussel (dossier: 1-16803146819/03) is mijn pakket verloren gegaan. Track and trace: RH096002615TR Volgens de afzender is mijn pakket nog onderweg en moet ik geduld hebben. Volgens de verschillende sites van Bpost is mijn pakket reeds aangekomen in het sorteercentrum Brussel op 06-12-2018, en sindsdien is er geen beweging vast te stellen. Wat is nu de waarheid ? Bij voorbaat dank Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van België9 maanden geleden
Zeer goeie levering met B POST,bedankt.
Pakket Monitor gebruiker van België10 maanden geleden
Mijn zending "RH096002615TR"is reeds aangekomen op het verdeelcentrum, op 06-12-2018. Maar verder krijg ik geen nieuws, wat gebeurt er al die tijd, met mijn product ? Met de meeste achting, Debuyserie Herman
Pakket Monitor gebruiker van Belgiëéén jaar geleden
heeft niet meer veranderd sinds 23/10
Uw gebruiksvriendelijke traceeroplossing voor pakketten wereldwijd

Efficiënt en simpel BPOST track & trace systeem

Parcel Monitor is de beste online tracking oplossing met ontvangen van updates voor zowel nationaal als internationaal en koeriersdiensten met slechts één klik. Wij bieden u een geïntegreerde oplossing voor het bijhouden van al uw Bpost pakketten zendingen. U hoeft uw Bpost trackingsnummer in te voeren en vervolgens controleert u de gehele informatie die u nodig heeft. Probeer het nu.

Voer uw GLS Nederland trackingnummer en ontvang updates met één klik

Parcel Monitor laat uw Bpost postkantoor koerier details op elk tijdstip en uit alle delen van de wereld zonder dat u moet surfen op verschillende tracking websites. Wij leveren al uw tracking updates op één pagina ongeacht uw en uw koerier. Parcel Monitor laat u een specifieke taal kiezen en vervolgens krijgt u alle updates in uw taal. Ontdek het nu!

Mis geen enkele Bpost pakket verzenden spoor update

Er is geen eenvoudigere oplossing op het web om al uw werelwijd verzonden pakketten updates in de taal van uw keuze. Parcel Monitor is de one-stop oplossing voor het verkrijgen van de status van uw koeriersdienst op één pagina met slechts één muisklik. Het is de beste tracking website voor Bpost pakketten pakketdienst. Probeer het nu!

Verbeter uw Bpost tracking ervaring

Hebt u veel koeriersdiensten te volgen? Parcel Monitor is de oplossing voor u. Het geeft u de updates rechtstreeks naar uw e mail en u zult nooit hoeven te surfen door alle tracking websites. U kunt nu uw wereldwijd Belgium Post verzending via Parcel Monitor volgen. Voor toegang tot de CRM-mailing functie van de site hoeft u alleen maar aan te melden door uw bezoek aan het Parcel Monitor website. Probeer het!
Laatste nieuws vanuit het track & trace universum
Parcel Monitor voor bedrijven

Je hebt meerdere zendingsnummers, verschillende logistieke dienstverleners, en wil graag regelmatige updates van jouw zendingsstatus? Geen probleem. Wij maken het volgen van jouw zendingen van verschillende vervoerders gemakkelijk. Wij bieden jou een gebruiksvriendelijk overzicht van uw zendingstatus, vertalingen & regelmatige updates -simpel en gemakkelijk!

Probeer Parcel Perform
Over 612 Vervoerders
Pakket Tracking over de hele wereld.
Traceringsupdates in meer dan 30 talen.

Sociale media

Auteursrecht 2019 Parcel Perform Pte. Ltd. Alle rechten voorbehouden

* Alle weergegeven bedrijfsnamen en logos zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van de respectievelijke houders. Gebruik van deze betekent niet een verbinding met of goedkeuring van de respectievelijke houders.